وی اضافه کرد: یکی دیگر از بخش های شعری که استاد کریمی مراغه ای اهتمام زیادی در آن داشته اند، مستندنگاری به زبان شعر و نگارش سفرنامه های منظوم است که در این گونه های شعری نیز باید از تلاش این شخصیت ارزشمند قدردانی کرد.
وی اظهار کرد: یکی از مهمترین شاخصه های شعری استاد کریمی مراغه ای، مردمی بودن اشعار اوست که نتیجه آن، همراه بودن مردم با اشعار جدی و طنز این شاعر و شناخته شده بودن وی در بین مردم ترک زبان و حتی فارس زبان ایران و کشورهای همسایه است.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با قدردانی از تلاش بی وقفه استاد کریمی مراغه ای در سرودن اشعار آیینی ادامه داد: بخش زیادی از معارف اهل بیت (ع) با اشعار شاعران در طول تاریخ باقی مانده و یکی از شاعران پرکار در این زمینه، استاد کریمی مراغه ای است.
صالحی گفت: این شاعر بزرگوار، دهها هزار بیت شعر در حوزه شعر آیینی به ویژه در خصوص واقعه کربلا سروده است که همواره در سینه مشتاقان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به یادگار می ماند.
در این آیین شاعران مختلفی از سراسر کشور در خصوص شخصیت و تلاش های استاد حسین کریمی مراغه ای سخنرانی کردند.
ساعد باقری، اسماعیل امینی، بیت الله جعفری، ناصر فیض، جواد محقق از جمله این شاعران بودند.
همچنین در این آیین پیام قربانعلی سعادت استاندار آذربایجان غربی در قدردانی از شخصیت شاعر بزرگوار، استاد حسین کریمی مراغه ای قرائت شد.
در پایان این آیین با اهدای لوح و هدایایی از حسین کریمی مراغه ای تجلیل شد.
میرزاحسین کریمی مراغه ای شاعر آیینی و طنزپرداز ترک زبان است که در سال 1306 در شهر مراغه به دنیا آمده و بیش از نیم قرن شعر سروده است.
انتهای پیام/س