ثقفی در جریان بازدید از معادن و کارخانه های سنگ شهرستان محلات در استان مرکزی در دیدار با انجمن سنگبران این شهرستان با بیان این مطلب افزود: برای توسعه معادن سنگ و صنایع معدنی در تکاب استفاده و بهره مندی از دانش وتجربیات شهرهای پیشگام و پیشرو در این زمینه همچون شهر محلات بسیار ضروری است.
فرماندارتکاب با بیان اینکه تکاب قابلیت تبدیل شدن به قطب تولید سنگ های ساختمانی را دارد اظهار کرد: راه اندازی کارخانه های سنگ با کمک سرمایه گذاران و فعالان و مجربان این عرصه در شهرستان تکاب می تواند نیازاستان های شمالغرب کشور را تامین کند.
ثقفی ادامه داد: همکاری و مشارکت کارخانهداران و معدن کاران شهرستانهای صنعتی و معدنی مانند محلات در زمینه گسترش و توسعه صنایع معدنی در شهرستان تکاب راهگشای مناسب و الگویی ارزنده برای این شهرستان خواهد بود.
وی گفت: با توسعه صنایع معدنی در تکاب، افزایش تولید، بهرهوری اقتصادی، افزایش اشتغال و رفع بیکاری در این شهرستان رخ خواهد داد.
فرماندار تکاب با اشاره به موانع توسعه و سرمایه گذاری در بخش معادن و صنایع معدنی نیز بیان کرد: وجود معادن غنی سنگ، فرصت بزرگی برای توسعه تکاب است و سرمایه گذاری در این راستا، نیازمند بسترسازی و رفع موانع است که دستگاه های اجرایی شهرستان باید در این زمینه تلاش کنند.
ثقفی اضافه کرد: روسای ادارات با تعامل و همکاری با معدنکاران و مدنظرقرار دادن اصول زیست محیطی و رعایت قانون، زمینه های سرمایهگذاری در بخش معدن را فراهم نمایند.
وی افزود: ادارات مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی باید بدون اجتهاد های شخصی و رفتارهای سلیقه ای با ملاک قرار دادن قانون، محیط کسب و کار در تکاب را تسهیل کنند.
در این نشست، رئیس انجمن صنفی سنگبران شهرستان محلات با برشمردن ویژگیهای توسعه صنایع معدنی در این شهرستان گفت: شهرستانهای تکاب و محلات نقاط بسیار مشترکی با یکدیگر دارند و این ویژگی می تواند زمینه انتقال تجربیات محلات در بخش صنایع معدنی به شهرستان تکاب را فراهم کند.
حسین سروش با بیان اینکه محلات در زمینه استخراج و بازار سنگ در کشور پیشکسوت و سرآمد است افزود: صنعت کاران و معدن کاران محلاتی برای همکاری و توسعه صنایع معدنی در تکاب آمادگی دارند.
وی اظهار کرد: فعالان معدنی محلات جهت انتقال دانش فنی و تخصص های مورد نیاز، سرمایهگذاری و صنایع پشتیبانی و تامین ماشینآلات در حوزه معادن تکاب آماده همکاری و فعالیت مستمر هستند.
رئیس انجمن صنفی سنگبران محلات بیان کرد: همکاری فنی و سرمایهای تکاب و محلات می تواند توسعه پایدار در بخش های عمرانی، صنعتی و معدنی تکاب را به ارمغان آورد.
سروش گفت: تکاب علاوه بر تولید سنگهای ساختمانی، استعدادهای فراوانی در زمینه راهاندازی کارگاه های مصنوعات سنگی و ساخت و توسعه المان شهری دارد و در این راستا نیز محلات همکاری خواهد نمود.
هیئتی از شهرستان تکاب متشکل از فرماندار، جمعی از روسای ادارات و چند تن از معدن کاران با حضور در شهرستان محلات استان مرکزی در مدت دو روز با هدف بهرهگیری و الگو برداری از توسعه بخش معدن، از معادن سنگ، کارخانههای سنگبری و نمایشگاه بین المللی سنگ ساختمانی این شهرستان بازدید کردند و با فعالان معدنی، صنعتکاران و سرمایه گذاران بخش صنعت و معدن محلات دیدار و گفتگو کردند.
لازم به ذکر است شهرستان محلات در استان مرکزی با ۵۶ هزار نفر جمعیت دارای ۱۰۲ معدن بزرگ سنگ بوده که ۶۳ واحد آن معدن سنگ مرغوب تراورتن است.
انتهای پیام/س