کارشناسان حوزه معدن معتقدند که رکود حاکم برصنعت ساختمان سازی، افزایش قیمت تمام شده تولید، افزایش هزینه های سربار به ضرر این صنعت تمام شده است.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ایران با توجه به تعدد ذخایر معدنی یکی از بزرگترین تولید کنندگان سنگ آهن، مس، کنستانتره و .... است، با این وجود سالیان متمادی است که استفاده بهینه و بهره برداری مناسب از این ذخایر  در کشور با مشکلات متعددی روبرو شده است؛ به طوریکه شرایط حال حاضر نتوانسته رضایت کارآفرینان ،تولید کنندگان و مسولان را جذب کند.


معضلی به نام رکود دربازار معدن سایه انداخته است


جعفر سرقینی معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص وضعیت معادن کشور اظهار داشت: معادن متوسط و بزرگ در شرایط مطلوب تری نسبت به معادن کوچک که بیشتر در حالت تعطیل و نیمه تعطیل هستند،قرار دارند.  
وی درباره وضعیت صادرات محصولات معدنی نیز گفت: در سه ماه نخست سالجاری افزایش 48 درصدی صادرات محصولات معدنی را در مقایسه با سال گذشته شاهد بودیم.

سرقینی درپاسخ به این سوال که چقدر وضع تعرفه های بالا به رقابت پذیری این صنعت کمک می کند،تصریح کرد:برای واردات سنگ و مواد معدنی تعرفه بیش از 30 درصد وضع شده است، اگر صنعت سنگ با این تعرفه بازهم نتواند رقابت پذیر باشد این امر ناشی از ضعف این صنعت در ایران است.

از صنایع باید حمایت کنیم

زهرا سعیدی مبارکه نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، نیز گفت: مشکل بیشتر فعالان این صنعت موضوع مالیات است که با توجه به خلا های قانونی نیاز است مجلس در این امر ورود پیدا کند.

وی ادامه داد: ارائه تسیلات به واحد های تولیدی ، جلوگیری از واردات بی رویه ،افزایش توان رقابتی و صادرات محصولات نهایی  از جمله اقداماتی است که باید در راستای اقتصاد مقاومتی  و حمایت از صنایع مختلف صورت گیرد.

معضلی به نام رکود دربازار معدن سایه انداخته است

احمد ترابی فعال در بخش معدن نیز در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: تحریم ها و مشکلات چند سال اخیر موجب شد تا صادرات محصولات معدنی  با محدودیت هایی روبرو شود.

وی افزود: رکود حاکم برصنعت ساختمان سازی، افزایش قیمت تمام شده تولید، افزایش هزینه های سربار به ضرر این صنعت تمام شده است.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار