به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛مدیر کل تعزیرات حکومتی
گیلان علت تعطیلی این 2 واحد را عدم
رعایت مقررات بهداشتی اعلام کرد.
رضا قشلاقی افزود: در راستای اجرای طرح خدمات سفر و بازرسی های مشترک برنامه ریزی شده با ادارات بهداشت ، اتاق اصناف ، دامپزشکی و تعزیرات حکومتی رستورانهای و مراکز پذیرایی ، اقامتی و تفریحی مورد کنترل ونظارت قرار می گیرند که در همین راستا در بازرسی انجام یافته از یک رستوران مقدار 52 کیلو 700 گرم گوشت و مرغ دارای فساد ارگانولپتیکی ، و در یک کبابی نیز مواد رنگی صنعتی کشف و ضبط شد.
وی گفت: برخورد با
متخلفان اساس کار دستگاه های نظارتی- بازرسی است.
انتهای پیام/