محققان دريافتند مصرف برخی روغن ها موجب ابتلا به سرطان و آلزايمر می شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ تحقیقات جدید نشان داده است که روغن نارگیل، روغن زیتون و کره سالم ترين روغن های گیاهی  براي  پخت و پز هستند.

برخي روغن هاي گياهي به دليل ميزان تحمل به حرارت پايين مواد شیمیایی مضر در دماي بالا توليد مي كنند كه مي تواند عامل بروز سرطان و بسياري عوامل تهدید کننده زندگي شود.

هشدار! با مصرف اين روغن ها گرفتار آلزايمر و سرطان مي شويد

بر اساس نتايج تحقيقات محققان دريافتند آلدئيدها يكي از خطرناكترين مواد شیمیایی ايجاد شده در برخي روغن ها بوده كه موجب ابتلا به سرطان، زوال عقل و بيماري هاي قلبی می شود.

پروفسور مارتین دروت ولد، استاد دانشگاه مونتفورد در لستر ادعا می کند که مقدار آلدئیدها سمی در ماهی و چیپس سرخ شده با روغن های گیاهی 200 برابر بالاتر از حد مجاز است.

تحقيقات نشان داد كه روغن نارگیل برای پخت و پز سالمترين روغن است زيرا در درجه حرارت بالا  کمترین مقدار مواد شیمیایی مضر را توليد مي كند.

دکتر استین از دانشگاه آکسفورد ادعا می کند که روغن آفتابگردان در حرارت بالا موادي توليد مي كند كه حتی ممکن است موجب تغییرات در ساختار مغز و کوچک شدن آن شود.

 دروت ولد اظهار كرد: روغن های گیاهی بسیار تصفیه شده به دليل انجام فرآیندهای شیمیایی پیچیده بر روي آن ها در هنگام سرخ كردن مواد سمي و مضر توليد مي كنند به همين دليل ما به شما توصيه مي كنيم براي حفظ سلامتي تان از مصرف اين روغن ها اجتناب كنيد.

وي يادآور شد: براي انواع مصارف غذايي به برچسب هاي نوشته شده بر روي روغن ها و مصارف آن ها توجه كنيد.

Healthyfoodteam
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار