وی با اشاره به مشکل بینایی خود ادامه داد: شبکه چشم و اعصاب شبکه آن از بین رفته است و مرکز بینایی تار و تاریکی دارم.
اولین مدال آور کاروان شهدای منا در پارالمپیک ریو گفت: چون مشکل مربوط به عصب است با دارو بهبود پیدا نمیکند.
پاکباز افزود: قبل از این و در هنگامی که مشکل نداشتم در رده افراد سالم در رشتههایی مانند تکواندو تمرین میکردم و رقابت داشتم و اکنون در این رشته و در رده کمبینایان در خدمت ورزش کشورم هستم.
نایب قهرمان پارالمپیک ریو ادامه داد: در المپیک و پارالمپیک چیزی قابل پیشبینی نیست؛ هرچند که پیشبینی مدال نقره و برنز را میکردم، اما با توجه به رنکینگی که وجود داشت در مورد مدال طلا پیشبینی مدال نداشتم.
پاکباز در ادامه با اشاره به برنامههای آینده خود گفت: تنها به رنگ زرد مدال طلا در آینده میاندیشم و از هماکنون خود را برای مسابقات جهانی سال آینده که در تیرماه ۹۶ در لندن برگزار میشود، آماده میکنم.
این قهرمان کهگیلویه و بویراحمدی افزود: مسابقات پارالمپیک برای من تمام شد و بعد از یک استراحت بسیار کوتاه دوباره تمرینات خود را برای کسب موفقیتهای بیشتر شروع خواهم کرد.
وی با بیان اینکه پدر خود را در سال ۸۹ از دست دادم، ادامه داد: مادرم در پشت صحنه این موفقیتها بوده است و برنامههای تمرینی خود را زیر نظر برادرم محسن پاکباز ادامه میدهم که به مدت سه سال مربی من بوده است.
پاکباز با قدردانی از برنامههای خوبی که فدراسیون جانبازان و معلولان و به خصوص آقای خسرویوفا رئیس این فدراسیون و همچنین رئیس انجمن دو و میدانی برنامه ریزی کرد، گفت: برای ورود به پارالمپیک باید سهمیه را کسب میکردم که این اتفاق در مسابقات جهانی قطر صورت گرفت و سپس به مدت سه ماه اردوی متمرکز داشتیم.
وی افزود: اردوی خوب خارج از کشور نیز داشتیم و در سه استان کشور اردوهایی برگزار کردیم و هیچ کمبودی نداشتیم و مسؤولان برای ما کم نگذاشتند تا توانستیم این موفقیت را کسب کنیم.
سامان پاکباز ورزشکار سی سختی در نخستین روز از مسابقات پارالمپیک ریو در رشته پرتاب وزنه کلاس F-۱۲ مردان موفق شد با پرتاب وزنه به فاصله ۱۵.۹۸ متری مدال نقره این مسابقات را کسب کند.
انتهای پیام/ش