به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمود دشت بزرگ مديرعامل شرکت برق منطقه اي خوزستان گفت: با نصب اين دستگاه، پايداري شبکه برق اين شهر و حومه آن افزايش يافت.
وی اظهار کرد: اين پست برق از پست هاي برق بسيار مهم و تامين کننده عمده بار در سطح ناحيه شمال است که همگام با توسعه شبکه برق از سال 89 وارد مدار شده و باتوجه به رشد بار در اين ناحيه طي مراحل مختلف ظرفيت آن افزايش يافته است.
دشت بزرگ افزود: بررسي هاي فني و اقتصادي شبکه نشان داد با گذشت چند سال از ساخت و بهره برداري از اين پست برق براي تامين انرژي مورد نياز مشترکان درکنار رشد و توسعه شهري و صنايع پيراموني در ناحيه شمال ، افزايش ظرفيت ايستگاههاي برق انتقال و فوق توزيع موجود ضروري است و اين موضوع مهم در دستور کار کميته فني قرار گرفت تا نسبت به تهيه و نصب يک دستگاه ترانس با ظرفيت 200 مگاولت آمپر در اين پست برق اقدام شود.
مديرعامل شرکت برق منطقه اي خوزستان تصريح کرد: سفارش ساخت اين ترانس توسط معاونت طرح هاي توسعه برق از سال 92 به شرکت ايران ترانسفور زنجان داده شد که پس از ساخت در آذر ماه 94 ، ترانس از محل کارخانه سازنده به پست برق انتقال داده شد و پس از آن، مراحل نصب ، تکميل سيستم هاي نرم افزاري و سخت افزاري توسط معاونت هاي بهره برداري و طرحهاي توسعه برق و ترانس راه اندازي شد.
وي اذعان داشت: اين طرح با اعتباري بالغ بر 155 ميليارد ريال از محل اعتبارات اين شرکت انجام و ظرفيت نهايي پست برق ياد شده از 400 به 600 مگاولت آمپرافزايش يافته است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با اجراي اين طرح ضمن افزايش عمر مفيد تجهيزات شبکه برق وکاهش بارگيري زياد از ترانس هاي T1,T2 اين پست برق از 93 به 53 درصد ، افزايش ضريب اطمينان، پايداري و بهبود ولتاژ شبکه فوق توزيع ، افزايش قدرت مانور و انتقال برق با پست هاي برق شهرهاي شوشتر و انديمشک و نيز افزايش امکان استفاده بهينه از ظرفيت شبکه 400کيلوولت در ناحيه فراهم شد.
انتهای پیام/گ