هاشمیان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

مردم از میزان ریزش آلودگی آب بکاهند/کیفیت آب تهران مناسب است

استاد محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه کیفیت آب تهران به گفته مسئولان بسیار خوب است، گفت: مردم باید در ریزش آلودگی به آب دقت بیشتری داشته و از میزان تولید آن بکاهند.

هاشمیان استاد محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف تهران در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص کیفیت آب پایتخت اظهار داشت: به گفته وزیر بهداشت و مسئولان وزارت نیرو ، کیفیت آب تهران بسیار خوب است.

وی تصریح کرد: به جز مسئولان وزارت نیرو کسی به اطلاعات آنالیز آب چاههای مختلف دسترسی ندارد و طبق اعلام آنها، کیفیت آب پایتخت خوب است.

استاد محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: وضعیت نیترات آب نیز محرمانه بوده و من اطلاعی از آن ندارم.

هاشمیان گفت: در اینکه جمعیت ،ریزش ها  و کارخانه های درون شهری زیاد شده و امکان نفوذ فاضلابهای این همه جمعیت  به زمین که در نهایت منجر به آلودگی کیفیت آبهای زیرزمینی شود شک و بحثی نیست.

وی افزود: زمانی افتخار ما این بود که تهران تمیز ترین آب را بین تمامی پایتخت های دنیا دارد، اما الان یک عده از ادعای آلودگی  آب سود می برند؛ مثل کسانی که دستگاه تصفیه آب خانگی می فروشند، تبلیغ می کنند که وضعیت کیفی آب افتضاح است، از آن سو نیز مسئولان مربوطه اعلام می کنند که کیفیت آب پایتخت خوب بوده و مشکلی ندارد.

استاد محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: طبعا ما می توانیم به حرف متولیان آب اعتماد بیشتری داشته باشیم.

هاشمیان تاکید کرد: در عین حال مردم باید در ریزش آلودگی دقت بیشتری داشته باشند، به عنوان نمونه؛ شهرداری تهران در بازارچه اقدام به فروش سبزیجات شسته شده ای می کند که با آب  معمولی  و محدود در یک کارگاه شسته می شود، اگر مردم پس از خرید آن مجدد به شستن آن اقدام کنند در واقع  بر آب فاضلاب ایجاد شده ناشی از شستن این سبزیجات ،می افزایند.

وی گفت: اگر ما محصولی که به شهر وارد می کنیم ،شسته راهی بازار کنیم آن وقت مصرف آب مردم زیاد نخواهد بود.

استاد محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف بیان داشت: اگر چاهی داریم که آب آن برای شرب مناسب نیست، می توانیم با استفاده از آن برای مصارفی چون کارواش از میزان مصرف آب شرب  و تولید فاضلاب بکاهیم.

هاشمیان در خصوص تهدیدات آب تهران تصریح کرد: روند روبه رشد جمعیت و مهاجرت با توجه به محدودیت آب و خشکسالی از تهدیدات منابع آبی تهران هستند.

وی  درباره منابع  تامین کننده آب تهران گفت: آب کرج و طالقان از طرف شمال غرب و آب سد لتیان از طرف شمال شرق مخلوط شده و نیاز ساکنان مجاور خود را در حد مطلوبی تامین می کند؛ هر چه پیش می رویم مخلوطی از آب زیرزمینی به رفع نیاز آّبی مردم اضافه شده و وقتی به جنوب تهران می رسیم نیاز آبی از طریق چاهها تامین می شود.

استاد محیط زیست  دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: هرچه به سمت جنوب شهر می رویم سختی آب زیاد شده و به دلیل رسوب گذاری درکتری وسماور مردم فکر می کنند که آبشان مطلوب نیست در حالی که این اتفاق هیچ مشکل بهداشتی برای سلامت آنها ندارد.

هاشمیان گفت: آب باید از هرگونه میکروب، طعم و بوی بد برحذر باشد که مسئولان مربوطه در کارهای تصفیه ای این اقدامات را انجام می دهند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار