مدير نظارت بر مواد غذايي، ‌آرايشي و بهداشتي دانشگاه از درج بيش از 90 درصد محصولات غذايي توليدي استان به نشانگرهاي رنگي تغذيه‎اي خبر داد.

درج نشانگرهاي رنگي تغذيه‎اي بر روی بيش از 90 درصد محصولات غذايي استانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد كاظم‎زاده افزود: مديريت نظارت بر مواد غذايي، آ‌رايشي و بهداشتي دانشگاه به منظور تحقق اهداف كلان و استراتژي سازمان غذا و دارو در خصوص كاهش ميزان قند و شكر، نمك و چربي در فرهنگسازي و ارتقاي دانش و آگاهي جامعه، برنامه‌هاي فرهنگي موثري از جمله انتشار كتاب و كتابچه‌هاي آموزشي، ‌چاپ و توليد پوسترهاي اطلاع‌‏رساني، نصب بنر در شهرستان‎هاي استان و ساخت كليپ‌هاي تصويري براي پخش از صدا و سيماي مركز همدان به انجام رسانده است.

وي افزود: اين مديريت تلاش مي‎كند با آگاهي‎بخشي و فرهنگسازي، اصلاح الگوي مصرف را برای كاهش بيماري‎هاي مزمن و غير واگير در جامعه نهادينه سازد.

انتهای پیام/د
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.