به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد كاظمزاده افزود: مديريت نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي دانشگاه به منظور تحقق اهداف كلان و استراتژي سازمان غذا و دارو در خصوص كاهش ميزان قند و شكر، نمك و چربي در فرهنگسازي و ارتقاي دانش و آگاهي جامعه، برنامههاي فرهنگي موثري از جمله انتشار كتاب و كتابچههاي آموزشي، چاپ و توليد پوسترهاي اطلاعرساني، نصب بنر در شهرستانهاي استان و ساخت كليپهاي تصويري براي پخش از صدا و سيماي مركز همدان به انجام رسانده است.
وي افزود: اين مديريت تلاش ميكند با آگاهيبخشي و فرهنگسازي، اصلاح الگوي مصرف را برای كاهش بيماريهاي مزمن و غير واگير در جامعه نهادينه سازد.
انتهای پیام/د