کارشناس سبزی و صیفی سازمان جهادکشاورزی گفت: سه هزار تن گوجه محلی از ابتدای فصل برداشت روانه بازارهای مصرف استان شده است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛علی اشرف عبدالهی اعلام کرد: کل زمین های زراعی اختصاص یافته استان به کشت ارقام مختلف گوجه 400 هکتار است که از این مقدار 200 هکتارآن به زیر کشت گوجه محلی رفته است.

وی گفت: تا پایان فصل برداشت شش هزار تن گوجه محلی با نام بومی ( تماته محلی ) از مزراع استان برداشت و روانه بازارهای مصرف داخلی شود.

وی افزود:از هرهکتار 30 تن گوجه محلی برداشت می شود که تاکنون 15 تن از این محصول پرتقاضا در هر هکتار برداشت و به بازار عرضه شده است.

عبدالهی تاکید کرد: گوجه محلی در شهرستان های ایوان، چرداول، سیروان، ملکشاهی و ایلام کشت می شود و نسبت به سال گذشته 10درصد افزایش کشت و برداشت داشته است.

کارشناس سبزی و صیفی سازمان جهادکشاورزی استان ایلام یادآور شد: این نوع گوجه محلی کشت شده با توجه به استقبال مردم از آن بیشتر مصرف خام خوری دارد و تمام محصول برداشت شده به مصرف داخل استان می رسد.

 انتهای پیام/
برچسب ها: ایلام ، گوجه ، تماته ، 3هزارتن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.