به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،طاهره پوربافرانی ضمن تبریک سالروز پیوند آسمانی بااشاره به برگزاری اولین
جشنواره غذای سالم با عنوان غذاهای محلی با حضور مسئولین شهر و خواهران
بسیجی هدف از برگزاری این جشنواره را رویکرد سبک زندگی اسلامی و ترویج
فرهنگ تغذیه سالم عنوان نمود.
وی افزود : در این جشنواره 15 نوع غذای متفاوت که توسط 15 بانوی آشپز با تزئینات و سفره های سنتی در معرض دید عموم قرار گرفت.
فرمانده بسیج خواهران در ادامه گفت : در این جشنواره انواع شیرینیهای محلی،میرزاقاسمی ، اشکنه ،دسرهای محلی،کالاجوش وغذاهای جدید محلی به نمایش گذاشته شد.
وی به اهمیت غذای سالم تصریح کرد: در این جشنواره کارشناس تغذیه حدود 10نوع غذا را سالم تشخیص داد و در نهایت از 3 نفر برتر تقدیر شد.
پوربافرانی در پایان ضمن تشکر از شرکت کنندگان در این جشنواره اظهار کرد: با برگزاری این جشنواره ها و تقدیر از فعالان و معرفی روش های صحیح پخت و پز، آگاه سازی ازاصول مصرف و توجه به آسیب های برخی مواد غذایی ناسالم در میان مردم می توان امیدوار بود بانوان را در این راستا همیار و همراه نمود.
انتهای پیام/م