یازدهمین اجلاس شهرداران جاده ابریشم پس از دو روز به کار خود پایان داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛ در طول برگزاری این اجلاس 22 تفاهم نامه با شهرداران جاده ابریشم امضاء شد .

پایان اجلاس شهرداران جاده ابریشم

راه اندازی پژوهشکده  جاده ابریشم ،تفاهم نامه خرید 50 دستگاه اتوبوس و 15 دستگاه مینی بوس به منظور توسعه حوزه حمل و نقل قزوین  ، ساخت هتل بین المللی ، پروش مرغ گوشتی و خرگوش ، سرمایه گذاری طرح های مدیریت شهری ، راه اندازی هایپر مارکت  با یک مرکز تجاری ، راه اندازی اکواریوم ماهیان دریایی ، خواهرخواندگی بین شهرهای قزوین و کابل  ، ساخت هتل و  توسعه شبکه حمل و نقل شهری، بازیافت زباله و ساخت نیروگاه از جمله تفاهم نامه های به امضاء رسیده در این اجلاس بود .

پایان اجلاس شهرداران جاده ابریشم

 در شب اول این اجلاس هم از المان جاده ابریشم در میدان مینو در  قزوین رونمایی شد.



پایان اجلاس شهرداران جاده ابریشم+ تصاویر

پایان اجلاس شهرداران جاده ابریشم+ تصاویر

پایان اجلاس شهرداران جاده ابریشم+ تصاویر

همچنین در این اجلاس پنل های تخصصی در باره جاده ابریشم برگزار شد .

رونمایی از تمبر یادبود اجلاس شهرداران جاده ابریشم  و تابلوی بعد نگاری رستم ، اثر سید مرتضی عبد الحسینی از دیگر برنامه های این اجلاس بود .


 رییس سازمان شهروندان جهانی wco در مراسم اختتامیه یازدهمین اجلاس شهرداران جاده ابریشم از میزبانی کابل به عنوان میزبان اجلاس دوازدهم خبر داد.

.پایان اجلاس شهرداران جاده ابریشم

به گفته کوآک ، اجلاس سیزدهم هم در سال دو هزار و هجده در شهر آنتالیای ترکیه برگزار می شود .

در پایان این مراسم  بیانیه اجلاس قرائت شد .

متن بیانیه

بر اساس پیام و تاکید دبیر کل سازمان ملل متحد ،  شهرهای شرکت کننده موافقت کردند که تجارب خود را در زمینه کیفیت زندگی و تنظیم فرآیند های ارتقای ان در جهت اهداف توسعه پایدار تبادل نمایند .

به استناد پیام رسمی ریاست سازمان برنامه ی اسکان بشر و تاکید بر تاسیس اتحادیه ی همبستگی جاده ی ابریشم برای تعامل با سازمان ملل متحد دور جهت تحقق اهداف توسعه پایدار با موافقت شرکت کنندگان اتحادیه ، مسوول و عضویت شهرها پس از احراز قرار گیری ایشان در مسیر توسط پایگاه پژوهشی ، این اتحادیه تاسیس می گردد .

شهرهای شرکت کننده بر اساس ارائه گزارش برنامه ی شکوفایی ، برنامه ی اسکان بشر ملل متحد صورت گرفت ، موافقت کردند که ساختار مشخص برای الحاق شهرها به این برنامه جهانی توسط اتحادیه ی همبستگی شهرهای جاده ی ابریشم با همکاری برنامه ی اسکان بشر ملل متحد مجمع جهانی شهرداران اسلامی و مدیران جهانی رهبران شهری تقدیم و ارائه گردد.

بی شک رشد و تعالی واقعی شهرها  با اتکا به سرمایه های اقتصادی ، اجتماعی و انسانی استقرار خواهد یافت .

ما بر این باوریم که شهرهای متعدد و همه ی شهروندان فارغ از جنسیت ، نژاد ، زبان ، رنگ ، ملیت و مذهب آنهاست به گونه ای که با احترام تفاوتها و تعارضها و برخورداری متناسب و متوازن همه ی آنها می توان حاکمیت عدالت را به نظاره نشست .

به گونه ای که شهروندان شهرهایمان هویت خود را گره خورده به مکان زندگی و آبادانی ان را مستلزم به ایفای نقش فعال ، پویا و کار آمد مدیریت آن می دانند.

و ایمان دارند اقتصاد آنها ارتباط معنا دار و مستقیم و دو سویه با حیات اقتصادی شهرهایشان دارد .

معتقدیم نقش مهم حیاتی و تاریخی راهها و از جمله جاده ی ابریشم در جایگاه تبادل و جابه جایی کالا ، فرهنگ و سرمایه انسانی و اندیشه ها و قرن 21 نه تنها کمتر نشده بلکه با توجه به رشد روز افزون جمعیت و لزوم تعیین نیاز و خواسته های شهروندان و دسترسی مطلوب آنها ، اهمیت جاده ها را صد چندان می کند .

می توانیم با درک و فهم درست و صحیح از تحولات و کارکردها و اینا  اتحادیه ها و همگرایی های منطقه ای با رصد نمودن برندهای جهانی انتخاب نمودن دانش ، علم ، فن اوری محصولات و در نهایت آسایش و آرامش به منظور تعیین کیفیت زندگی در حال شکوفایی را در بستر ها و شیوه های جدید مهیا نماییم .

امنیت بعنوان مقوله ای مهم و پیشرفت سرمایه گذاری براحیا مسیر ابریشم است و ضروری است که باید در این زمینه تلاش کرد .

ما بر این باوریم که مقوله امنیت وابسته به همزیستی مسالمت امیز و فهم و درک مشترک و احترام به تفاوتها و تعارصهاست
تحقق امنیت به تنهایی از ناحیه مدیران شهری و سیاستمداران تامین نخواهد شد و شهروندان نیز ایفای نقش خواهند کرد .

و همگی باور داریم با استقرار صلح و همزیستی مسالمت امیز منافع مشترک برای همگان به ارمغان آورده خواهد شد.

تاکید بر مصوبه نشست سوم و چهارم آگوست 2016 اجلاس ژنو در نفر سازمان ملل متحد مبنی بر ایجاد سازمان اقتصادی کشورهای راه ابریشم بعنوان یکی از برنامه های اقدام مصوب پایلوت بین المللی شکوفایی شهری که این سازمان یک هلدینگ تجاری متعلق به شهرداریها ی مسیر است و سعی ح آخر نمود با ایجاد جهش و  گردش مالی شهرداریها و با استفاده و  فرصتها ی بین المللی اجلاس راه ابریشم ضمن ایجاد امکانات ویژه برای شهرها ، شهر را به عنوان یک شهر اقتصادی دارای ابتکار عمل در مقیاس بین المللی معرفی نماییم .

استراتژی پرسش شهرهای واقع در مسیر جاده ی ابریشم ، افزایش قابلیت زندگی و قابلیت حرکت در شهرها و میان شهرها می باشد و ثروتهای مادی فرهنگی اقتصادی در شهرها پنهان شده است .

بنابراین راه استفاده مطلوب از این ثروتها اجرای باز آفرینی شهر است .

شهرها شایسته توجه ویژه به حقوق انسانهای ضعیف و حقوق زنان و کودکان می باشد .

همگی حاضرین خود را متعهد می دانند که با برنامه ریزی بهینه جهت تحقق مواردی شامل برگزاری جشنواره ، سمینارهای مشترک تخصصی نهادهای مشارکتی پژوهشی و آموزشی با مشارکت شهرهای در مسیر جاده ابریشم اقدام لازم را انجام دهند .

در نهایت شرکت کنندگان در این اجلاس توافق می نمایند که کاروانسرای شعر السلطنه در قزوین را بعنوان بزرگترین مجموعه تاریخی راه ابریشم و مقصد ویژه ی گردشگری به رسمیت بشناسد.

پایان اجلاس شهرداران جاده ابریشم

شصت و هفت کشور در مسیر جاده ابریشم واقع شدند و نمایندگان چهل و هفت کشور در یازدهمین اجلاس شرکت کردند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.