وزیر آموزش و پرورش با توجه به ارتباط نزدیک مردم ایران و عراق پیشنهاد احداث مدارس بین المللی را ارائه داد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ، دیدار دوجانبه علی اصغر فانی  وزیر آموزش و پرورش ایران و محمداقبال عمر الصیدلی وزیر تربیت در ساختمان شهید رجایی وزارت آموزش و پرورش ظهر امروز برگزار شد.

آزمون استخدامی آموزش و پرورش در مهرماه برگزار می‌شود
فانی  در حاشیه مراسم دیدار 2 جانبه با وزیر تربیت عراق در جمع خبرنگاران از احتمال برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در مهر ماه خبر داد.

وی عنوان کرد:‌ زمان دقیق این آزمون و همچنین مسئولیت اصلی برگزاری آن به عهده سازمان سنجش بوده و بر اساس مذاکراتی که انجام شده سعی بر این است تا مهر ماه فرآیند برگزاری آزمون تکمیل شود. 

فانی با اشاره به اینکه مذاکراتی برای برگزاری آزمون استخدامی با مدیر کل امور اداری و استخدامی کشور صورت گرفته، اظهار کرد:‌ نتایج این گفت‌وگوها حاکی از آمادگی آموزش و پرورش در اجرای آزمون است اما تاریخ دقیق آن توسط سازمان سنجش که متولی اصلی این آزمون است اعلام می‌شود.

در این مراسم فانی با بیان اینکه کشور ایران و عراق در زمینه تمدن و فرهنگ به هم نزدیکند؛ گفت: یکی از سیاست‌های دولت تدبیر و امید همکاری و مشارکت‌ با کشورهای همسایه است که در این راستا از لحاظ آموزشی آمادگی مشارکت با عراق را داریم.

وی ادامه داد: در آموزش و پرورش ایران به مباحث مختلفی از جمله تحول مبتنی بر نظام آموزشی ایرانی و اسلامی توجه شده است. علاوه بر آن به تقویت نیروی انسانی و ساماندهی‌ آن پرداختیم.

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: در سال‌های گذشته در شهر‌های مختلف عراق نظیر کربلا، نجف، بصره، اربیل‌ و بغداد مدارسی‌ برای ایرانیان حاضر در این کشور راه‌اندازی کردیم.

وی ادامه داد: اکنون خواهان احداث مدارسی‌ برای ایرانیان مقیم عراق هستیم و در حال حاضر بیش از هشت هزار و 500 ایرانی در عراق مشغول به تحصیل هستند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مردم ایران و عراق ارتباط نزدیکی با یکدیگر دارند؛ گفت: پیشنهاد تأسیس مدارس بین‌المللی و مشترک بین ایران و عراق می‌دهیم.

وی با بیان اینکه برای تک نوبته شدن مدارس کشور نیاز به 120 هزار مدرسه داریم، عنوان کرد:‌ مسائل مهمی برای ارتقای سطح آموزشی عراق در دستور کار قرار دادیم که  در این مسیر حمایت‌های آموزش و پرورش ایران راه‌گشا است.

وزیر تربیت عراق در ادامه صحبت‌هایش گفت: توسعه مدارس غیر دولتی تاکید بر آموزش معلمان در جهت ارتقای علمی آنها و تحول بخشی به نظام آموزش و پرورش از جمله مهم‌ترین رویکردهای آموزش و پرورش عراق است. 

وی اظهار کرد: اکنون از کمبود مدرسه در عراق رنج می‌بریم که به سبب شرایط حاکم بر کشور بوده است، لذا می‌توان از تجربیات ایران برای گسترش هرچه بهتر نظام تعلیم و تربیت استفاده کرد.

فانی در خصوص اعزام معلمان به کشور عراق، گفت: در خصوص تربیت معلم و بحث آموزش نیروی انسانی که جز درخواست کشور عراق بود، آمادگی همکاری داشته هم چنین و در تربیت معلمان سایر کشورها نظیر  افغانستان توانایی داریم.

وزیر آموزش و پرورش پیرامون قابلیت تدریس کتاب‌های درسی در عراق بیان کرد: تألیف کتاب های درسی دارای شیوه ی خاصی است که ما در این خصوص بسیار توانمند هستیم؛ حتی مسؤولان افغانستان که به دفعات از کشور ما و سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی بازدید داشتند برای آنها برنامه‌ای گذاشتیم و قرار بر بازدید هیأت عراقی از سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی است.

وی در خصوص پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان و حق‌التدریس معلمان که عنوان شده بود از امروز آغاز می‌شود، گفت: با محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه پیرامون کسری اعتبارات و مطالبات فرهنگیان صحبت شده که وی گفت در اولین فرصت آن را عملی می‌کنیم اما تاریخ دقیقی نداریم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد : پاداش پایان خدمت فرهنگیان مربوط به سال 93، با توجه به اینکه 8 درصد همکاران فرهنگی در آن سال بازنشسته شده اند، به تأخیر افتاد البته تخصیص بودجه توسط سازمان برنامه انجام شده و باید خزانه در این خصوص تأمین اعتبار کرده تا آن پرداخت شود.

فانی پیرامون رتبه‌بندی نیروهای اداری و سرایداران وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: در خصوص رتبه‌بندی نیروهای اداری بند 10 ماده 68 برای آنها اجرا شد؛ حدود 40 تا 50 هزار نیروی خدماتی داریم که موضوع آنها را دنبال می‌کنیم و باید با سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری هماهنگ شویم. البته در این خصوص صحبت شده است اما به نتیجه قطعی و عملیاتی نرسیده‌ و به همکاران بخش خدماتی اعلام می‌کنم که به طور جد دنبال حل این موضوع هستیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار