پایگاه اینترنتی بلومبرگ نوشت پس از کاهش یافتن تحریم‌های ایران، شرکت کشتیرانی دولتی هند در تلاش برای احیای سرمایه‌گذاری مشترک با تهران است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی بلومبرگ در گزارشی نوشت آمده است: شرکت کشتیرانی دولتی هند -که در تلاش برای رهایی یافتن از رکود است- قصد دارد سرمایه‌گذاری مشترک چهل ساله با یک شرکت ایرانی را بار دیگر احیاء کند.

به گفته بی بی سیندا، رئیس شرکتی کشتی رانی هند، اخیراً کاهش تحریم‌های اعمال شده بر ایران، راه را برای احیای شرکت کشتیرانی ایران و هند هموار کرد، شرکتی که احتمالاً سبب دسترسی به بازارهای آسیای میانه از قبیل قزاقستان می شود.

سیندا روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای با اشاره به این سرمایه گذاری مشترک، گفت: «ما نمی‌خواهیم این شرکت از بین برود.» او همچنین گفت: «شریک دیگر -شرکت کشتی رانی جمهوری اسلامی ایران- حضور گسترده ای در دریای خزر دارد.»

سهام شرکت کشتی رانی هند روز جمعه در بمبئی سیزده ممیز یک دهم درصد افزایش یافت که بیشترین رقم طی بیش از یک سال محسوب می شود. 

کاهش محدودیت ها
 شرکت کشتی رانی دولتی هند در گزارش سالانه خود اعلام کرد:‌ «صنعت جهانی کشتیرانی همچنان در تلاش برای احیای خود در پی رکود طولانی بی سابقه است.»

 بلومبرگ در ادامه نوشت: بزرگترین شرکت کشتیرانی هند و شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی در سال 2012 -پس از آن که سال ها اعمال تحریم علیه ایران بر سر برنامه هسته‌ای بحث برانگیزش سبب کاهش تجارت در این بخش شد- تصمیم گرفتند این سرمایه گذاری مشترک مستقر در تهران را منحل کنند. این محدودیت ها از ماه ژانویه رو به کاهش نهاده است.

نارندرا مودی، نخست وزیر هند، در تلاش برای تقویت روابط هند با ایران در پی ورود این کشور به عرصه بین المللی است.  هند در حال بررسی سرمایه‌گذاری بیش از بیست میلیارد دلار در بخش بنادر این کشور حاشیه خلیج فارس و همچنین بخش انرژی این کشور است.

شرکت دولتی کشتیرانی هند چهل و نه درصد از سهام شرکت کشتی رانی ایران و هند را در اختیار دارد و این در حالی است که دیگر سهام این شرکت در اختیار ایران است.  در همین حال، پس از کاهش تحریم ها، صادرات نفتی ایران افزایش یافته است.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار