علی آقاحسینی دبیر چهارمین دوسالانه خوشنویسی ایران در گفتگو با خبرنگار
حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص این رویداد هنری گفت: از ششم شهریور ماه این دوسالانه در سرای تاریخی سعدالسلطنه قزوین با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر آغاز به کار کرد.
وی افزود: در این دوره 500 اثر از هنرمندان خوشنویس سراسر کشور به نمایش گذاشته شده که در اختتامیه این دوسالانه با حضور وزیر ارشاد از 10 برگزیده در نستعلیق، 7 نفر در کتابت، 5 برگزیده در نسخ و 5 نفر هم در ثلث تقدیر میشود.
آقاحسینی در خصوص تغییرات و بخشهای این دوره از دوسالانه عنوان کرد: امسال در بخش بینالملل آثاری از 10 نفر از خوشنویسان انجمن خوشنویسی عراق، سوریه و فرانسه را در بخش نمایشگاهی در معرض دید قرار دادیم. علاوه بر این در فینال این دوسالانه، مسابقه حضوری برپا خواهد شد که در آن شرکت کنندگان به شکل حضوری اثرشان را ارائه میدهند.
وی در ادامه با اشاره به هدف برگزاری این دوسالانه اظهار داشت: برپایی این دوسالانه در هر دورهای به منزله سنجش توان هنری خوشنویسی ایران است، چرا که به این طریق متوجه میشویم که چه قدر عقب یا جلو رفتیم و یا درجا زدیم. همچنین این رویداد هم افزایی خوشنویسان سراسر کشور در یک ماه است که موجب میشود تا در فضایی تخصصی، بهترینهای خوشنویسی با هم رقابت کنند، رقابتی که با کسب تجربه و کمک به پیشبرد این هنر در کشور همراه است، به همین جهت باعث بالا رفتن کیفیت در این عرصه میشود.
دبیر چهارمین دوسالانه خوشنویسی ایران در ادامه در خصوص علت برپایی این نمایشگاه در استان قزوین خاطرنشان کرد: از سال 88 این رویداد در قزوین برپا شد و به جهت انرژی و توانی که این استان در برپایی دوسالانه داشت به شکلی به عنوان پایگاه ثابت آن انتخاب شد. البته پیش از این در یزد هم چنین اتفاقی افتاد ولی متاسفانه در دوره@های بعد این استان ضعیف عمل کرد و به خاطر اصرار استان قزوین به عنوان پایتخت خوشنویسی، قرار شد تا برای اثبات این امر باز هم در همین استان دوسالانه را برگزار کنیم.
گفتنی است؛ اختتامیه چهارمین دوسالانه خوشنویسی ایران 25 شهریور با حضور وزیر ارشاد برگزار میشود اما نمایشگاه آثار این مجموعه تا 26 این ماه برقرار خواهد بود.
انتهای پیام/