595 کیلوگرم سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته امحاء شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه گفت :595 کیلوگرم سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته و فاسد توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امحاء شد.

دکتر شهریار مستوفی افزود: در یکی از کارخانجات تولید فراورده های گوشتی کرمانشاه که به دلیل تخلف و اتمام زمان پروانه بهداشتی پلمپ شده است مقدار پانصد و نود و پنج کیلوگرم سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته و فاسد وجود داشت.

وی گفت: برای جلوگیری از عرضه  این محصول به بازار ،  توسط بازرسان این مدیریت امحاء شد.


انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، امحا ، سوسیس ، مصرف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.