به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ عدیل سروی افزود: سالانه 3 میلیون و 500 هزار قطعه جوجه یک روزه از استان اردبیل به کشورهای عراق، آذربایجان، افغانستان، پاکستان و ارمنستان صادر می شود.
وی گفت: در استان اردبیل سالانه 36 هزار تن گوشت سفید در استان اردبیل تولید می شود که از این میزان 20 هزار تن به مصرف داخلی رسیده و 16 هزار تن نیز به خارج از کشور و استان های دیگر صادر می شود.
وی بیان کرد: هم اکنون 383 واحد مرغداری در استان اردبیل با طرفیت 6 میلیون و 500 هزار قطعه مرغ در هر دوره فعالیت می کنند.
انتهای پیام/ح