به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شاهرود، در این کنگره که از سال 91 به صورت دوسالانه برگزار می شود، میهمانانی از کشورهای روسیه، اوکراین، انگلستان و استرالیا , مدیران، کارشناسان و فعالان حوزه معادن زغال سنگ کشور حضور یافته اند.
دبیر علمی این کنگره در آیین گشایش گفت : 172 مقاله به دبیرخانه دائمی این کنگره در دانشگاه صنعتی شاهرود دریافت شد که پس از طی مراحل داوری 30 مقاله برای ارائه شفاهی و 76 مقاله نیز به صورت پوستر در این کنگره ارائه می شود.
محمد عطایی افزود: ظهر امروز نشستی تخصصی با عنوان بحران معادن زغال سنگ و راه های خروج از آن برگزار می شود.
وی هم افزایی و تبادل تجربه های متخصصان و پژوهش گران دانشگاهی، گسترش شبکه های ارتباطی مناسب بین صنایع و دانشگاه ها، مبادله افکار و ایده های خلاقانه، تشویق پژوهش گران و ایجاد فضای مناسب برای ارایه نتایج آخرین دستاوردهای علمی و فناوری، جلب توجه مسئولان و صنعت به سرمایه گذاری پژوهشی و فراهم سازی بستر مناسب برای انتقال دانش و تجربیات کشورهای مختلف از جمله اهداف برگزاری این کنگره اعلام کرد.
ویبا بیان این که محورهای علمی این کنگره به گونه ای تدوین شده که تمام زمینه های علمی، کاربردی و مدیریتی قابل بحث در صنعت زغال سنگ را پوشش دهد، افزود: زمین شناسی، اکتشاف، استخراج، فرآوری مواد معدنی، مکانیک سنگ، ایمنی، بهداشت و محیط زیست از جمله این محورها هستند.
وی همچنین به حضور 9 مهمان خارجی و سخن رانی چهار نفر از آنان اشاره و تصریح کرد: این مهمانان از کشورهای استرالیا، اکراین، گرجستان، روسیه، برزیل و اسپانیا در این کنگره شرکت می کنند.
دبیر علمی سومین کنگره ملی زغال سنگ کشور یادآور شد : همچنین در مدت سه روز برگزاری این کنگره میزگردی با عنوان بحران زغال سنگ و راهکارهای آن با حضور 80 نفر از مدیران در بخش زغال سنگ و مسئولان وزرات صنعت، معدن و تجارت و نمایندگان بخش خصوصی تشکیل می شود.
انتهای پیام/ز