وی افزود: با برگزاری جلسات متعدد مشکلات آسیبشناسی شد تا همچون گذشته شاهد تعطیلی خانه احزاب نباشیم چرا که خانه احزاب تشکلی صنفی است.
قائم مقام وزیر کشور گفت: در بررسیهای انجام شده تصمیم بر این شد که همه احزاب در مدیریت نقش داشته باشند و به طور یکسان و همزمان مدیریت برعهده سه ضلع احزاب، اصولگرایان، اصلاح طلبان و مستقلین باشد این بدان معناست که وقتی ریاست برعهده حزبی مشخص است سمت نائب رئیسی برعهده حزب دیگری باشد.
مقیمی یادآور شد: در گذشته برخی جلسات احزاب با مشکل مواجه بود و نشستهای آنها بهم میخورد اما امروز احزاب شناسنامه دار کشور فعالیت خود را آغاز کردند و دولت از جلسات و سخنرانی آنها حمایت میکند.
وی متذکر شد: کشور در شرایط مناسبی برای فعالیتهای سیاسی قرار دارد و ما وظیفه داریم از فعالیت احزاب حمایت کنیم. در انتخابات آینده احزاب فعالتر خواهند شد و در 29 اردیبهشت که انتخابات ریاست جمهوری است امیدواریم بتوانیم انتخاباتی در شأن مردم برگزار کنیم.
قائم مقام وزیر کشور گفت: انتخابات مجلس که در اسفندماه سال گذشته برگزار شد در هیچ حوزهای درگیری وجود نداشت و همانطور که میدانید انتخابات با حضور مردم و در آرامش برگزار شد که البته دلیل آن حضور احزاب بود.
مقیمی بیان داشت: احزاب تشکلهای سیاسی هستند که فعالیت سیاسی میکنند.
وی از اختصاص یارانه به احزاب خبرداد و تأکید کرد: کار سیاسی نیاز به امکانات مالی دارد از آنجایی که همه فعالیتها برای مردم منافع دارد باید کمک کنیم تا احزاب به خوبی فعالیت کنند بنابراین باید از نظر مالی حمایت شوند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: سعی داریم جنبه حمایت تمام مواردی که خانه احزاب میتواند برعهده بگیرد را به آنها واگذار کنیم البته غیر از موارد حاکمیتی که سعی میکنیم به آن مسائل هم توجه کنیم قصد داریم در تمام استانهای کشور خانه احزاب تشکیل دهیم.