به گزارش خبرنگار
دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کمپانی (Bayerische Motoren Werke AG) که البته با نام اختصاری BMW شناخته می شود. یکی از بزرگترین کمپانی های تولید ماشین و موتور سیکلت در جهان می باشد که در سال 1913 کار خود را با تولید موتور جت آغاز کرد ولی پس از جنگ جهانی دوم طبق قرارداد ورسای مجبور شد این بخش را حذف کند.
BMW از سال 1923 خط تولید موتورسیکلتهای خود را آغاز و 6 سال بعد ازآن تولید اتومبیل را نیز به مجموعه خود اضافه کرد. در بین تولیدات انبوه کمپانی BMW به مدل i8 یکی از اسپورتترین ماشین های موجود در جهان که نظر مثبت بسیاری از مشتریان و حتی منتقدان را در بر داشته می پردازیم.
i8 طراحی خاص و بی نظیری دارد که تجسم ماشین ها در آینده را به انسان می دهد البته زیبایی تنها ویژگی این بدنه فوق العاده نبوده و ساختار فیزیکی آن که با کربن غنیشده ساخته شده به شتاب گرفتن بیشتر خودرو کمک می کند.
اما شاهکار bmw در این خودرو هیبریدی به نوع موتور آن باز می گردد. شاید این سوال مطرح شود که موتور هیبریدی چیست و چه ویژگی هایی دارد:
به طور کلی به تمامی وسایل نقلیه ای که از ادغام دو یا چند پیشرانه انتقال
نیرو که بطور مستقیم یا غیر مستقیم به سیستم انتقال قدرت وابسته هستند را
ماشین های هیبیریدی گفته میشود.
بیشتر خودروهای هیبریدی تولید شده تاکنون از
نوع بنزینی–الکتریکی هستند، گرچه بعضی شرکتهای خودروسازی مانند
پژو-سیتروئن خودروهای هیبریدی از نوع دیزل- الکتریکی نیز تولید کرده اند.
این خودرو مجهز به یک موتور بنزینی با توان ۲۲۸ اسب بخار و یک موتور الکتریکی با توان ۱۳۰ اسب بخار است که در مجموع هر دو موتور تولید گشتاوری معادل ۵۷۰ نیوتن متر دارند و در زمان ۴٫۴ ثانیه سرعت خودرو را از صفر به ۱۰۰ کیلومتر در ساعت می رسانند. حداکثر سرعت این خودرو ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت است که در حالت الکتریکی حداکثر ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت و آلایندگی این خودرو به تولید ۵۹ گرم دی اکسید کربن در هر کیلومتر محدود می شود.