تورج برزگر اضافه کرد : روی برچسب این محصولات ، آدرس محل تولید فروش، تاریخ تولید، شرایط نگهداری، توصیه های بهداشتی، ترکیبات محصول، نام محصول و نام محل تولید محصول، درج شده است .
وی گفت : با متخلفین برخورد قانونی می شود و از مردم خواست : برچسب بر روی لبنیات سُنّتی را کنترل کنند.
کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین همچنین گفت : همه فروشگاه های مواد لبنی باید دارای کارگاه فراوری مواد لبنی باشند.
برزگر افزود :در صورتی که محل کارگاه از محل عرضه فاصله داشته باشد، باید حتما برای معرفی وسیله نقلیه و گرفتن مجوز برای آن اقدام کنند.