فرماندار رزن احیای تعاونی فرشبافان را گام موثری در راستای رفع مشکلات آنها عنوان کرد.

احیای تعاونی فرشبافان در رزنبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ فتحعلی حسینی در جلسه کمیته فرش در شهرستان رزن با اشاره به برخورداری  شهرستان رزن از 4 هزار و 227 قالیباف اظهار کرد: سالانه یک‌میلیارد و 200 میلیون تومان از این ناحیه درآمد به قالیبافان پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه رزن در بحث قالیبافی دارای ظرفیت‌های فراوانی است، افزود: احیاء صنعت فرش در شهرستان علاوه بر رفع بیکاری قشر روستایی و شهری می‌تواند شهرستان را در راستای بهبود و افزایش اقلام صادراتی کمک کند.

فرماندار رزن ادامه داد: ترویج هنر قالیبافی در سطح شهرستان می‎تواند در عملی کردن اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال پایدار بسیار موثر باشد.

این مسؤول با اشاره به مشکلات فرشبافان رزن، احیای تعاونی فرشبافان را گام موثری در راستای رفع مشکلات آنها عنوان کرد.

حسینی افزود: در راستای بازسازی و ترمیم این حوزه گام برداشته‎ایم و در این زمینه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه رشد هنرصنعت فرش به عنوان مزیت نسبی حوزه اقتصادی شهرستان رزن نیازمند برنامه‌ریزی است، اضافه کرد: در راستای ترویج این هنر در سال جاری دوه‌های آموزشی برای 160 نفر از علاقمندان به این هنر برگزار خواهد شد.

فرماندار شهرستان رزن با اشاره به تعداد فعالان صنعت فرش در رزن گفت: برای گسترش بیمه فرشبافان در شهرستان برنامه‎هایی تدوین شده که از سوی مسؤولان امر حمایت خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین دغدغه قالیبافان بیمه آنهاست که در این رابطه بیش از 800 نفر در حوزه فرشبافی زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته‌اند.

حسینی گفت: از 27 درصد حق بیمه 20 درصد توسط دولت و هفت درصد از طریق قالیبافان پرداخت می‌شود.

رئیس اتحادیه فرشبافان رزن نیز از غیر فعال بودن تعاونی فرشبافان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه رزن متولی فرش ندارد قالیبافان برای تمدید کارت قالیبافی و... با مشکلات بسیاری مواجه هستند.

احد هاشم‌زاده خواستار فعال شدن تعاونی فرش در رزن شد و گفت: در راستای ثبت طرح و برند برای رزن باید از فارغ التحصیلان فرش این شهرستان حمایت شود و این در حالی است که رزن از نبود طراح فرش رنج می‌برد.

این مسؤول با بیان اینکه کیفیت فرش رزن با فرش تبریز برابری می‎کند، افزود: به لحاظ قدمت قالیبافی در رزن این شهرستان توانایی تولید فرش با کیفیت بالا را دارد.

رئیس اتحادیه فرشبافان رزن بیشترین نوع فرش تولیدی در این شهرستان را تابلوفرش عنوان کرد و افزود: در خود شرکت قسمت طراحی وجود دارد که نقشه‎ها طراحی شده و سپس در اختیار قالیبافان قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/ ا


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.