نامزدهای بخش دانشجویی نخستین جشنواره فیلم سلامت همزمان با برپایی این رویداد در پردیس چارسو نمایش داده می شود.

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  به نقل از روابط عمومی اولین جشنوار فیلم سلامت، انجمن ها و سازمان های متعددی با رویکرد سلامت و توجه به بیماری های مختلف با جشنواره سلامت همراه خواهند بود . 

این انجمن ها با حضور در پردیس چارسو به عنوان محل برگزاری جشواره سلامت، به مخاطبان خدمات ارائه کرده و فضای آشنایی بیشتر مردم با این سازمان ها و انجمن ها را فراهم می کنند.

انجمن اوتیسم ایران، انجمن ام اس ایران، بنیاد امور بیماری های خاص، انجمن پیوند اعضای ایران، انجمن آلزایمرایران، انجمن کودکان بد سرپرست، انجمن ژنتیک ایران، کانون هموفیلی ایران، جمعیت مبارزه با دخانیات، بیمه سلامت و... از جمله این انجمن ها هستند. 

جشنواره فیلم سلامت با اختصاص دادن غرفه هایی در پردیس سینما چارسو با این انجمن ها همکاری خواهد کرد .هدف از این همکاری معرفی فعالیت این انجمن ها و آشنایی هرچه بیشتر فیلمسازان وهنرمندان با آنها است.

نمایش ۱۸ اثر نامزد دریافت جایزه در بخش دانشجویی جشنواره سلامت در چارسو

از بین ۸۳ اثر منتخب در بخش دانشجویی که از دانشگاه های سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد ،تعداد ۱۸ اثر نامزد دریافت جایزه در بخشهای انیمیشن دانشجویی ، تیزر و نماهنگ دانشجویی ، فیلم کوتاه داستانی دانشجویی و مستند دانشجویی شده اند که در ایام برپایی جشنواره در پردیس چارسو به نمایش در می آیند. اسامی این فیلمها به شرح ذیل است :

نامزدهای بخش انیمیشن دانشجویی
1- « سفید جامه و تب طبابت » به کارگردانی فرناز دلاوری
2-« به زیر افتاده » به کارگردانی هنگامه پور محمدی
3-«e  » به کارگردانی نداسادات میر محمدی

نامزدهای بخش نماهنگ و تیزر دانشجویی
1-« اکسیر سلامت » به کارگردانی آرزو دهقانی
2-« بده بستان » به کارگردانی سید محمدحسین پور فاضلی
3- « ما روزی پیر خواهیم شد» به کارگردانی شیوا امیری

نامزدهای بهترین فیلم کوتاه داستانی دانشجویی
1-« از جنس رویا » به کارگردانی سید علی مسدد
2-« مثبت زندگی » به کارگردانی فرناز قانونی
3-« عکسها افسرده اند » به کارگردانی مهدی زندپور
4-« ریتالین» به کارگردانی پانته آ گرداب
5-« یک برای هیچ،یک برای هشت» به کارگردانی امیر حسین سرمدی

نامزدهای بخش مستند دانشجویی
1-«راه غریب » به کارگردانی علیرضا کاظمیان بابلی
2-« این فوتبالو همه می برن » به کارگردانی محمدمبین مرادی/ ارشیا رزدوئی
3-« یک روز یک شهر » به کارگردانی حمید آل حمودی
4-« خوشبختی بدون پول » به کارگردانی مهیار حمدیان
5-« شابو » به کارگردانی عارف اصل شرهانی
6-« در کوچه باغ درد » به کارگردانی احسان قائدی
7-« چراغ خاموش اتاق » به کارگردانی آرزو دهقانی

همچنین ۸۳ اثر متخب این جشنواره که توسط داوران این بخش ارزیابی شده اند به شرح ذیل است:

« بازتاب »، «e» ، «خانواده یعنی» ،«راز قانون جاذبه» ،«زمانه تلخ» ،«فریم خاص» ،«کلاه شاپو» ،«رویای شیرین» ،«یک راه حل» ،«به زیر افتاده» ،«سفید جامه وتب طبابت» ،«در کوچه باغ درد» ، «تلخ» ،«عکس ها افسرده اند» ،«چگونه میتوان هرگز به سعادت نرسید» ، «عملی» ، «جیغ بنفش» ،«یک نگاه» ، «واحد 9» ، «شکاف» ،«چهل روز تنهایی» ،«سیاه و سفید» ،«واقف کوچک» ،«در سیاهی شب» ، «قاف» ،«مثبت زندگی» ،« Absurb» ،«پالتوی خالی» ،«نجات» ،«یک برای هیچ ، یک برای هشت» ،«ریتالین» ،«امید» ،«پایان زود» ،«مادر همش گریه میکرد» ،«تاب بی تابی» ،«یه روز خیلی معمولی» ،«فریاد بی صدا» ،«بیراهه» ،«راه پله» ، «کابوس پرهام» ،«پهلوان پنبه ای(کراتین) » ، «کبوتر» ،«ماهی» ،«چشم فرنگی» ،«رحمت توری» ،«با داروسازت همراه شو» ،«این فوتبالو همه میبرن» ،«خوشبختی بدون پول» ،«طبی سازی رحم جایگزین» ،«روش نوین آموزشی استدلال بالینی» ،«دستش شفاست» ،«یک روز یک شهر» ،«هوابس ناجوانمردانه سم است» ،«چراغ خاموش اتاق» ،«راه غریب» ،«مستند دوپینگ علمی» ،«دست های خیر» ،«روزگاراحمد» ،«سفیدپررنگ» ،«مقایسه روشهای زایمان» ،«یک نخ سیگار» ،«طلوع سالمندی» ،«حیات آلوده» ،«فرهنگ سازی مصرف دارو» ،«شابو» ،«من دیگر» ،«الگوی مصرف ریتالین» ،«علم تغذیه» ،«اردوی جهادی سلامت» ،«از بین همه چیزهای کوچک» ،«سالمندی» ، «کاسه ی چوبی» ،«اکسیر سلامت» ،«خط سفید» ،«امانت آباد» ،«حمل مشعل المپیک دانشجویی » ،«بده بستان» ،«چالش های جمعیتی» ،«سالمندان» ،«پرستار» ،«ماهمه روزی پیر خواهیم شد» ،«چالش جمعیتی» ،«سرطان» ،«از جنس رویا».

نگاه ما به آثار در جشنواره سلامت موضوع محور است/همکاری انجمن ها با جشنواره

جعفر صانعی مقدم مدیر بخش مستند وفیلم کوتاه اولین جشنواره فیلم سلامت با اشاره به رویکرد موضوعی اعضای هیات انتخاب در ارزیابی آثار بیان کرد: نگاه ما در اولین جشنواره فیلم سلامت به آثار نگاهی موضوع محور است. ضمن این که تلاش کرده ایم از هر موضوع در این حوزه بهترین و شایسته ترین اثر را به عنوان نماینده انتخاب کنیم. این موضوعات عبارتند از : آلزایمر، ایدز، اعتیاد، خیرین سلامت، اهدای عضو،سبک زندگی، فرزندآوری (سرپرست خوب و سرپرست بد)، بیماری ام اس، بیماری اوتیسم، سلامت اجتماعی، خودمراقبتی، سلامت روانی، معلولیت و...

درهمین راستا تصمیم گرفتیم جلسات گفت وشنودی بین فیلمسازان،پزشکان متخصص ومبتلایان داشته باشیم.

وی درباره ملاک های انتخاب آثار افزود: تلاش شده تا فیلم های موضوعی با فیلم هایی از جنس خود مقایسه شوند. مثلا فیلم هایی با موضوع ورزش که تعدادشان نسبت به فیلم های سلامت محور دیگر کم است، با فیلم هایی درباره ورزش سنجیده می شوند. این اتفاق یک مزیت مهم دارد و آن هم این است که می توان پی برد که درباره کدامیک از موضوعات کمتر کار تصویری ساخته شده است و خلاها شناسایی می شود. ضمن این که تلاش کرده ایم تا درباره هر موضوعی در حوزه سلامت یک فیلم در جشنواره شرکت کند.

صانعی مقدم با اشاره به تغییر تدریجی رویکردهای جشنواره فیلم سلامت از ابتدای راه اندازی تاکنون که به زمان برگزاری نزدیک می شود، بیان کرد: در ابتدا بسیاری از موضوعات کلی تر مثل محیط زیست هم که با سلامتی ارتباط مستقیم داشتند در جشنواره مطرح می شد. اما در ادامه وقتی که تعداد آثار خوب دریافتی و درخواست های برای حضور در جشنواره افزایش یافت و همچنین با توجه به این که پیشتر جشنواره فیلم سبز با این محور برگزار شده بود، تعداد این فیلم ها را در جشنواره کم کردیم.

وی درباره اهداف جشنواره فیلم سلامت در اولین گام خود توضیح داد: در بخش فیلم های کوتاه موضوع سلامت اجتماعی اهمیت دارد و این که بتوانیم از سلامتی تعریف درست تر و دقیق تری ارائه کنیم. همینطور برای رسیدن به این هدف با برخی از انجمن ها و کمپین های خودجوش و سلامت محور توافق کرده ایم تا در جشنواره فضایی و فرصتی را برای معرفی خود در اختیار داشته باشند که از دل این حضور می توان به ایرادات و نکات قابل توجه برای دوره های بعد پی برد و از نظر مدیر جشنواره آنچه که درست و نقطه قوت تلقی شود به سیاست های دوره بعد جشنواره فیلم سلامت تبدیل می شود.

مدیر بخش مستند و فیلم کوتاه با اشاره به این که جشنواره فیلم سلامت محل تبادل نظر بیماران، فیلمسازان و انجمن های مردم نهاد است، خاطر نشان کرد: از این طریق می توان فیلم های پخته تری را درباره موضوع سلامتی ساخت و به نمایش گذاشت. این زاویه نگاه یک اثر است که آن را متفاوت از بقیه می کند و ما میخواهیم به این دیدگاه برسیم.

وی با اشاره به افزایش تعداد روزهای برگزاری جشنواره از سه به پنج روز ادامه داد: به تدریج که تعداد فیلم ها و درخواست ها برای شرکت در جشنواره فیلم سلامت افزایش یافت و فیلم های مرتبط و خوب زیادی را در این زمینه پیدا کردیم تصمیم بر این شد تا تعداد روزهای برگزاری به پنج روز افزایش یابد.

نخستین جشنواره فیلم سلامت به ریاست دکتر سیدمحمدهادی ایازی و دبیری دکتر ابراهیم داروغه زاده از ۱ تا ۵ شهریور در پردیس چارسو برگزار خواهد شد.




انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.