به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ وبسایت آمریکایی آرسیپی (RealClearPolitics) در گزارشی نوشت: بسیاری از مخالفان [به اصطلاح] میانهروی سوریه در «حلب» بزرگترین شهر سوریه و جبهه اصلی جنگ داخلی این کشور، مستقر هستند. شکست [معارضان سوری] به طور قطع به منزله پیروزی «بشار اسد» و «ولادیمیر پوتین،» رؤسای جمهور سوریه و روسیه در این جنگ است.
در ادامه گزارش آمده است: پرواز بمبافکنهای روسیه از پایگاهی در ایران برای انجام حملات علیه مواضع تروریستها در سوریه و عبور از آسمان عراق -که تاکنون تحت کنترل ما (آمریکا) بوده است- نشاندهندهی ورشکستگی و فروپاشی کامل سیاستهای باراک اوباماست. این در حالی است که تا پیش از این، ایران [پس از پیروزی انقلاب اسلامی]، هرگز پایگاههای نظامی خود را در اختیار هیچ کشوری قرار نداده بود.
نگارنده گزارش در ادامه میافزاید: هدف اصلی امضای توافقنامه هستهای میان ایران و شش قدرت جهانی، بهبود روابط میان تهران و واشینگتن بود؛ اما این توافق به روابط دوستانه میان تهران و مسکو انجامید. ایران و روسیه اکنون و پس از لغو تحریمها به صورت دو متحد عمل میکنند. چنین اتحادی و استفاده از حریم هوایی ایران [بوسیله جنگندههای روسیه] در گذشته سابقه نداشته است.
در پایان گزارش نیز آمده است: اکنون تمامی بخش شمالی منطقه خاورمیانه تحت سلطه مشترک ایران و روسیه است. تمامی اینها به این دلیل است که دولت کنونی آمریکا با سادهلوحی به مسکو و تهران اجازه داده بدون هیچ مانعی تا این مرحله پیش بروند. حزبالله لبنان نیز در حال جنگ در این جبهه است. چنین اتحادی بسیار قدرتمند است و کشورهای عربی اکنون بیدفاع هستند؛ زیرا ما (منظور آمریکاست) در هیچ نقطه [از مناطق درگیری] حضور نداریم.
ادعاها درخصوص استفاده روسیه از پایگاه هوایی «نوژه» در ایران برای انجام حملات هوایی علیه تروریستها در سوریه در حالی مطرح می شود که «علی لاریجانی،» رئیس مجلس شورای اسلامی کشورمان، امروز اعلام کرد با وجود آنکه ایران در موضوع سوریه همکاری نزدیکی با روسیه دارد، هیچ یک از پایگاه های نظامی کشورمان در اختیار مسکو قرار نگرفته است.
انتهای پیام/
فقط اي كاش تا حالا روابط با روسيه و جناب ولادميرخان پوتين حسنه هست سريع سلاح هاي كهنه و فرسوده به ويژه در نيروي هوايي با سلاح ها موشك ها و جنگنده ها و بمب افكن هاي جديد جايگزين شود بايد ارزش قرارداد به قدري بالا باشد كه روس ها را با اين وضع اقتصادي وسوسه كند كه بيخيال تحريمهاي نظامي شود چيزي در حدود 50ميليارد دلار در هفت سال فقط مسئولين نظامي توجه كنند كه الان كه اتحاد استراتژيك وجود دارد لزومي نداره كه نمونه هاي صادراتي و بي كيفيت سلاحها خريداري شود و بايد تاكيد كرد كه نمونه هايي از سلاح ها كه در دست خود ارتش روسيه هست خريداري شود
اگر اين كار انجام نشود يك فرصت طلايي از بين خواهد رفت دو دوست هميشه دوست و متحد نخواهند ماند مخصوصا اگر يكي كمي قويتر باشد
با تشكر
آفرین به این نظر این روسیه هم شریک دزده هم رفیق قافله خیلی هم نامردن
و روسیه هم آنچنان جدی نیست و هدف اصلیش یکسره کردن کار داعش نیست و بیشتر میخواد تو صحنه باشه