به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ و به نقل از پایگاه خبری پلیس سرهنگ "فضل الله شیری" اظهار داشت: در روستاها مخاطبان و اقشار خاصی کاربر جاده هستند که نسبت به دریافت آموزش های فرهنگ ترافیک متناسب با نوع بهره برداری خود از جاده ها نیاز دارند.
وی افزود: به عنوان مثال چوپانان در بند 56 ماده یک آیین نامه راهنمایی و رانندگی راننده محسوب می شوند و با توجه به آن در مواد 98 و 210 وظایف و تکالیفی در خصوص چگونگی جابجایی ایمن و بی خطر احشام در جاده ها برای آنان تعین شده است.
سرهنگ شیری ادامه داد: چوپانان ممکن است در هنگام وقوع حوادث رانندگی مربوط به احشام به استناد مواد مذکور مقصر شناخته شوند و این در حالی است که قبل از گرفتاری آموزشهای لازم را دریافت نکرده اند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: پلیس راه استان در نظر دارد در قالب یک برنامه مدون با جلب نظر و همکاری ادارات دخیل در این امر و نیز کارشناسان و خبرگان این مقوله، آموزش فرهنگ ترافیک را به منظور کاهش حوادث و برقراری انضباط ترافیکی در روستاها و راههای روستایی استان در دستور کار جدی خود قرار دهد که این طرح آموزش عابران، دانش آموزان، کشاورزان، رانندگان تراکتور،وانت بار و موتورسیکلت و حتی دست فروشان صیفی جات حاشیه راه را نیز در بر می گیرد.
انتهای پیام/پ