کشت سبزی و صیفی جات در استان قزوین 23 درصد کاهش یافته است .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: در سال گذشته 20 هزار و 389 هکتار انواع سبزی و صیفی جات در مزارع کشاورزی استان کشت شد که این رقم امسال 15 هزار هکتار کاهش پیدا کرده است.

فرزاد خوش اخلاق افزود: : کاهش کشت سبزی و صیفی جات با حفظ میزان تولید به منظور تقویت خاک و صرفه جویی در مصرف آب صورت گرفته است.

وی همچنین از افزایش میزان کشت چغند قند از هزار و 951 هکتار به سه هزار و 120 هکتار در مزارع استان خبر داد و گفت: کشت چغندر به عنوان یک محصول متناوب و سودآور جایگزین ذرت شده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی قزوین یادآور شد: به منظور بهره برداری بهتر و حفاظت از خاک، کشت یک محصول کشاورزی برای چندین دوره متوالی در یک قطعه زمین توصیه نمی شود و بهتر است که به شکل متناوب نوع کشت تغییر پیدا کند.

استان قزوین دارای 489 هزار هکتار اراضی کشاورزی است.

انتهای پیام/

برچسب ها: کاهش ، کشت ، سبزی ، صیفی جات ، قزوین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.