با گران شدن مقطعی شکرواحد های تولیدی این حوزه فقط توانستند هزینه های خود راتامین کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، ، رئیس انجمن تولید کنندگان صنایع غذایی خراسان رضوی درباره تاثیر گران شدن مقطعی شکر بر این حوزه گفت: با گران شدن شکر، واحد هایی که فعالیت خود را ادامه دادند، تنها سود « سر به سر» داشته و فقط توانستند هزینه های خود را تامین کنند.

محمد استادی با بیان اینکه سود برخی صنایع غذایی مثل کمپوت، کیک و کلوچه بطور کامل از بین رفت، علت این امر افزود: حدود 30 درصد مواد اولیه محصولاتی مانند کمپوت را شکر تشکیل می دهد و با افزایش 50 درصدی قیمت آن، بهای تمام شده تولیدات، حدود 15 درصد بالا می رود، درحالیکه حاشیه سود چنین محصولاتی به این اندازه نیست.

وی با اشاره به تعدیل شدن بازار شکر و کاهش قیمت آن گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلو شکر از 3 هزار و 700 تومان به 3 هزار و 100 تومان رسیده، اما هنوز با قیمت متعارف فاصله دارد.

استادی تنش های اولیه را که در بحث شکر به وجود آمده بود، منتفی دانست و گفت: به زودی حواله های افرادی که از بورس خرید کرده اند، پرداخت می شود.

انتهای پیام//

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.