به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ ویرتشافت بلات مهمترین روزنامه اقتصادی اتریش پس از 21 سال فعالیت به دلیل مشکلات مالی، کاهش فروش و افت شدید کیفیت مطالب از انتشار بازماند.
به گفته سردبیران این روزنامه، به دلیل مشکلات مالی عدیده و هزینه های بالای چاپ ادامه فعالیت این روزنامه مقرون به صرفه نبوده است.
این روزنامه از سال 1995 آغاز به کار کرد و تیراژ آن روزانه 20.537 نسخه و مدیر مسؤول روزنامه خانم اوا کومارک و آقای گرهارد هوفر بوده است.
این روزنامه 66 کارمند داشته که در حال مذاکره با مراکز ذیربط هستند تا بتوانند از وضعیت نابسامانی که برای آنها به وجود آمده است ، رهایی یابند.
در همین حال روزنامه پرسه بعد از توقف انتشار روزنامه ویرتشافت بلات اعلام کرد که تمام تمرکز خود را روی اخبار اقتصادی، کسب و کار و جذب سرمایه می گذارد تا بتواند جای خالی این روزنامه اقتصادی را بگیرد.
انتهای پیام/