به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،کارشناس بهداشت محیط حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : تخلفات نانوایی ها شامل استفاده از جوش شیرین ،جوهر قند و عدم استفاده از سبوس به میزان کافی است که در این رابطه با نانوایی های متخلف برخورد می شود.
علی اصغر حسنی افزود : در سال 94 با بازدید تصادفی از 200 نانوایی نشان داد که 4 درصد از نانوایی ها میزان مصرف نمکشان بالاتر از استاندارد و امسال 8 درصد بالاتر بوده است.
وی گفت: هم چنین با نمونه گیری از 900 نانوایی به صورت تصادفی 8 تا ده درصد از نانوایی ها تخلف استفاده از جوش شیرین داشتند.
کارشناس بهداشت محیط حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: استفاده از سبوس در نان بسیار حائز اهمیت است و باید نانوایی ها به میزان مناسب آرد سبوس دار استفاده کنند .
هم اکنون طرح پویش در قالب آگاه سازی مردم نسبت به نمک و سبوس در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال انجام است.
انتهای پیام//