سال گذشته 99 نانوایی به خاطر تخلفات به مراجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،کارشناس بهداشت محیط حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : تخلفات نانوایی ها شامل استفاده از جوش شیرین ،جوهر قند و عدم استفاده از سبوس به میزان کافی است که در این رابطه با نانوایی های متخلف برخورد می شود.

علی اصغر حسنی افزود : در سال 94 با بازدید تصادفی از 200 نانوایی نشان داد که 4 درصد از نانوایی ها میزان مصرف نمکشان بالاتر از استاندارد و امسال 8 درصد بالاتر بوده است.

وی گفت: هم چنین با نمونه گیری از 900 نانوایی به صورت تصادفی 8 تا ده درصد از نانوایی ها تخلف استفاده از جوش شیرین داشتند.

کارشناس بهداشت محیط حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: استفاده از سبوس در نان بسیار حائز اهمیت است و باید نانوایی ها به میزان مناسب آرد سبوس دار استفاده کنند .

هم اکنون طرح پویش در قالب آگاه سازی مردم نسبت به نمک و سبوس در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال انجام است.

انتهای پیام//
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.