به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شاید مهمترین جایی که مد و زیبایی لباسها در المپیک به چشم بینندگان میآید، مراسم افتتاحیه هر المپیکی باشد که در آن کاروانهای کشورهای مختلف با لباسهایی طراحی شده توسط برندهای بزرگ در میدان افتتاحیه دور افتخار میزنند و زیبایی همان لباسهای طراحی شده بیشترین چیزی است که مورد توجه تماشاچیان قرار میگیرد.
پس از این مراسم و با شروع مسابقات رسمی، دیگر زیبایی لباس ورزشکار مسلما به درجه دوم اهمیت میرود و عملکرد آن ورزشکار بیشتری توجه را به خود جلب میکند.
این قانون عمومی اما گاهی شکسته میشود و ورزشکاران و تیمهای مختلف به دلایل متعدد گاهی لباسهایی آنچنان عجیب یا زشت میپوشند که بیش از عملکردشان در رشته مربوطه مورد توجه رسانهها و تماشاچیان قرار میگیرد.
اخیرا تصویری از تیم قایقرانی آلمان با لباسی عجیب در یکی از ورزشگاههای شهر ریودوژانیروی برزیل منتشر شده است که مورد توجه گسترده رسانهها قرار گرفته بود. این تیم تنها موردی در تاریخ المپیکهای مختلف نبوده است که با چنین اقدامی مورد توجه قرار گرفته است.
در ادامه نگاهی داریم به برخی از مهمترین مواردی که ورزشکار یا تیمی به دلیل لباس عجیبش در المپیک مورد توجه قرار گرفته است.
مکزیکهوبرتوس فان هونولو که از مادری ایتالیایی زاده شده و تابعیت اتریش را داشت در بازیهای المپیک زمستانی تصمیم گرفت به نوعی کشور زادگاهش یعنی مکزیک را نمایندگی کند و به همین دلیل لباس اسکی خود را به شکل یکی از لباسهای سنتی مکزیک طراحی کرد که بسیار مورد توجه رسانهها قرار گرفت.
این ورزشکار کسی بود که در سال 1981 تیم اسکی مکزیک را بنیانگذاری کرده بود.
کانادا
یکی از جاذبههای المپیک زمستانی 2014 اما کلاههای تیم کانادا بود که هرکدام طرحی خاص روی آن ایجاد کرده بودند. جان فایبرین، یکی از ورزشکاران کانادایی که مدرک مهندسی مکانیک هم دارد، عکس مغز انسان را روی کلاه ایمنیاش طراحی کرده و درباره آن میگوید: «من همیشه تا حدی زیادی اهل فکر بودم و البته از طرف دیگر خیلیها نام خانوادگی من را درست متوجه نمیشوند مثلا در بازیهای آلمان گوینده ورزشگاه نام من را فر «برین» (مغز به انگلیسی) اعلام کرد.» از آن زمان تا کنون هم تیمیهایش او را برین (مغز) صدا میکنند و به گفته خودش دلیل این طراحی نیز همین بود.
سارا رید یکی دیگر از اعضای تیم کانادا نیز تصویر «روز مردگان» را با تصویر یک دختر روی کلاهش طراحی کرده و میگوید: «این یکی از فرصتهایی است که در ورزش برای نشان دادن شخصیت خودمان داریم.»
آمریکا
اما یونیفورم تیم اسکی آمریکا نه به خاطر ابداعی و عجیب بودن که به خاطر زشت و منسوخ شده بودن مورد توجه گستردههای رسانهها در سال 2010 قرار گرفت. هرچند این لباس نیز همانند بسیاری از لباسهای کاروانهای ورزشی آمریکا توسط برند معتبر رالف لورن طراحی شده بود اما اعتراضات اینترنتی به آن در کشور آمریکا قابل توجه بود و زمانی که در بازیهای المپیک نیز به کار گرفته شد، رسانهها و منتقدان زیادی زشتی این لباسها را پوشش دادند.
نروژ
تیم کرلینگ نروژ هم از تیمهایی بود که در المپیک زمستانی به خاطر لباس بسیار مورد توجه قرار گرفت. بسیاری از تماشاچیان و رسانهها لباس این تیم را با لباس دلقکها مقایسه میکردند.
اعضای این تیم در واکنش به انتقادهای گسترده رسانهها و منتقدان به زشتی لباسشان به نشریه گاردین انگلستان گفتند: «لباس اولی که فدراسیون برای ما فرستاده بود یک کت مشکی بود اما چون شلواری هماهنگ با آن نداشتیم، اعضای تیم تصمیم گرفتند لباسی هماهنگ را خودشان انتخاب کنند و این کت و شلوار با طرح الماسی را در یک فروشگاه اینترنتی پیدا کردیم و به اتفاق آرا تصمیم به خرید آن گرفتیم.»
منبع: تابناک
انتهای پیام/