به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی "گلوبال ریسرچ"، آسانژ گفت مدارکی دارد که نشان می دهد هیلاری کلینتون نامزد دمکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری آینده آمریکا در جلسه استماعی که بدنبال حملات تروریستی سال 2013 به بنغازی برگزار شد، قسم دروغ خورده است.
بنیانگذار ویکی لیکس افزود 1700 ایمیلی که این پایگاه اینترنتی در اختیار دارد ثابت می کند که اظهارات کلینتون درباره این که دخالتی در هر گونه فروش سلاح به «شورشیان» (معارضان) سوری نداشته یا از آن مطلع نبوده است، دروغ می باشد.
وی گفت، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا کاملا از مداخله کشورش در تسلیح شورشیان در لیبی با هدف کمک آنها برای سرنگونی «معمر قذافی» رئیس جمهوری پیشین این کشور آگاه بوده است؛ سلاح هایی که در نهایت در اختیار داعش در سوریه قرار گرفت.
آسانژ در مصاحبه با برنامه تلویزیونی «اینک دمکراسی/ Democracy Now» اظهار داشت که انتشار نخستین بسته از ایمیل های کلینتون تازه شروع ماجرا بوده است و سایت متبوعش ایمیل های بیشتری را در اختیار دارد و بسته بعدی حتی اهمیت بیشتری برای وزیر خارجه سابق آمریکا و نامزد ریاست جمهوری آمریکا خواهد داشت.
به گفته وی، ایمیل ها حاوی اطلاعاتی است که ثابت می کند کلینتون در جلسه استماع درباره حملات بنغازی درباره آگاهی از انتقال سلاح به تروریست های داعش و القاعده دروغ گفته است.
کلینتون به دنبال حمله به کنسولگری آمریکا در بنغازی شهادت داد که اطلاعی از انتقال سلاح به سوریه، لیبی و ترکیه در ماه های منتهی به بروز این حملات نداشته است.
«راند پل» سناتور آمریکایی برای اولین بار موضوع اطلاع کلینتون از کشتی های حامل سلاح به مقصد لیبی را مطرح کرد و به ویژه از وی پرسید که آیا وی یا آمریکا از موضوع خرید سلاح و انتقال آنها به ترکیه و لیبی مطلع بوده است یا نه؟
کلینتون ابتدا در تلاش برای منحرف کردن اذهان عمومی گفت که تاکنون کسی این موضوع را از من نپرسیده است. اما پس از این سناتور آمریکایی فشار بیشتری وارد کرد و از وی درباره این که آیا شخصا از موضوع انتقال سلاح های آمریکایی به لیبی آگاه بوده یا نه، پرسید و کلینتون قویا آن را تکذیب کرد.
هیلاری کلینتون در زمان پاسخگویی به این پرسش سناتور آمریکایی در حال شهادت دادن بود و اگر خلاف آن ثابت شود، وی به قسم دروغ متهم خواهد شد.
هنوز محتوای ایمیل های ادعایی ویکی لیکس منتشر نشده است اما بسیاری می گویند انتظار نمی رود ایمیل ها تا «اکتبر سوپرایز» منتشر شود. در زبان حرفه ای سیاسی آمریکا اکتبر سوپرایز یک رویداد خبری با قابلیت تاثیرگذاری بر نتیجه انتخابات به خصوص انتخابات ریاست جمهوری است و اشاره به اکتبر به دلیل آن است که سه شنبه بعد از اولین دوشنبه ماه نوامبر تاریخ انتخابات ملی و بسیاری از انتخابات محلی و ایالتی است و رخدادهایی که در آخر ماه اکتبر رخ می دهند قابلیت بیشتری برای تاثیرگذاری بر رای دهندگان احتمالی دارند.
در صورتی که ادعای آسانژ اثبات شود افشاگری وی نقش بسیار تعیین کننده ای در سرنوشت انتخاباتی هیلاری کلینتون خواهد داشت بویژه اینکه بتازگی ایمیل هایی منتشر شده که نشان می دهد کمیته ملی دمکرات ها در انتخابات مقدماتی درون حزبی از وی حمایت کرده است. افشای این مساله و نقش کلینتون در حملات بنغازی این نامزد دمکرات را با بحران جلب اعتماد رای دهندگان مواجه کرده است.
انتهای پیام /