به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، در این جلسه که جهت هماهنگی نمودن نقطه نظرات برای حضور در کارگروه سلامت و امنیت غذایی تشکیل شده بود حاضران به مهمترین محور بحث یعنی چگونگی و چرایی لزوم تامین مواد و لوازم مصرفی قنادان ، شیرینی پزان ، رستوران داران و اغذیه فروشان ..... از محل یا محل هایی که شرایط نظارت کامل بهداشتی مرکز بهداشت ارومیه را در بردارد تاکید نموده و تامین منابع انسانی کارگاهها و آشپزخانه های اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی ذکر شده به طریقی در همین غالب و پس از گذراندن دوره های آموزشی و احراز سلامتی کامل فرد را جزو مولفه های این محور مهم مطرح نمودند.
همچنین در ادامه جلسه مقرر گردید: اجرای این امر در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مصوب شود و این پیشنهاد که توسط مرکز بهداشت ارومیه ارائه گردیده بود مورد استقبال نهاد های صنفی موصوف قرار گرفت.
انتهای پیام/س