به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛رئیس شبکه هپاتیت ایران در جریان دیدار و گفتگو با رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان به منظور امکان سنجی راه اندازی مرکز هپاتیت در محدوده فعالیت این دانشکده گفت: تاکنون ۵۰ مرکز هپاتیت در سطح کشور راه اندازی شده است.
سید موید علویان با اشاره به وظیفه ذاتی شبکه هپاتیت ایران در سفر به استانهای مختلف و بررسی پتانسیل های بالقوه و تبدیل آنها به بالفعل افزود: قرار گرفتن دانشکده علوم پزشکی آبادان در محدوده منطقه آزاد اروند با توجه به فارغ بودن این مناطق از برخی قید و بندها به نسبت سرزمین اصلی، فرصت مناسبی است که می توان از آن در جهت انجام فعالیتهای بیشتر در حوزه سلامت بهره برد.
وی از امکان فعال سازی صنایع دارویی و برگزاری دورههای آموزشی در منطقه آزاد اروند خبر داد و گفت: شبکه هپاتیت ایران برای افتتاح مرکز هپاتیت در منطقه آزاد اروند آماده هرگونه همکاری است.
علیرضا آموزنده رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز با استقبال از افتتاح مرکز هپاتیت در محدوده فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: برای راه اندازی این مرکز به لحاظ سختافزاری هیچ مشکلی وجود ندارد، بهترین تجهیزات را حتی در سطح کشور در اختیار داریم.
وی، اراده دانشکده علوم پزشکی آبادان برای افتتاح مرکز هپاتیت را یادآور شد و گفت: لازم است شبکه هپاتیت ایران به لحاظ نرمافزاری ما را یاری کند.
در پایان این جلسه همچنین در خصوص جانمایی برای راه اندازی مرکز هپاتیت در منطقه بحث و تبادل نظر شد.
شبکه تحقیقات هپاتیت ایران، یک شبکه مجازی است که مجموعهای از اعضای مستقل، مراکز تحقیقاتی و گروه هایی که در زمینه شناخت هپاتیت به محققان کمک میکنند را شامل می شود.
هدف کلی از تشکیل این مجموعه ارتقای سلامت جامعه و کاهش بار بیماریهای کبدی در ایران است.
انتهای پیام/