به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛
تورج کرمیان ، با اشاره به برخی از
گوشتفروشیهای سطح شهر که گوشتهای از پیش چرخ شده، گوشتهای بی کیفیت و
یا کله پاچه عرضه میکنند افزود: برخی از گوشت فروشیهای خیابان
"نواب" را تا شش مرتبه در ماه بازرسی میکنیم.
وی با بیان اینکه دامپزشکی به طور میانگین مراکز
عرضه فرآوردههای دامی خام را سه مرتبه در ماه بازرسی میکند، ادامه داد: این واحدها که
حساسیت بیشتری روی آنها وجود دارد، گاهی تا شش مرتبه در ماه نیز بازرسی میشوند.
کرمیان همچنین از برگزاری دورههای آموزشی برای قصابان
به منظور رعایت بیشتر موارد بهداشتی هم خبر داد.
انتهای پیام/پ