معاون بهداشت وزارت بهداشت از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،علی اکبر سیاری با ارسال نامه ای به دکتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن تقدیر از حمایت های وی از حوزه بهداشت در راستای اجرای صحیح برنامه های سلامت نوروزی سال 1395 مراتب تقدیر و تشکر خود را از  دکتر شکرالله سلمان زاده معاون بهداشت، مهندس صفدری مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای، کارشناس مسئول بهداشت محیط و همچنین بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز که در برنامه های سلامت نوروزی سال 1395 فعالیت داشته اند، اعلام نمود.

دکتر شکراله سلمان زاده معاون بهداشت دانشگاه در این خصوص گفت: برنامه سلامت نوروزی همه ساله به منظور تأمین سلامت مردم و مسافرین نوروزی، ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه و کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با آب و غذا از ابتدای اسفندماه لغایت 15 فروردین ماه بصورت کشوری و در تمام استان های کشور به مرحله اجراء در می آید.
 
رئیس مرکز بهداشت استان افزود: از مهمترین اهداف بازرسان بهداشت محیط در این برنامه، می توان به کنترل سامانه آب شرب، رستوران ها، هتل ها، اماکن بین راهی، پارک ها، مراکز تفریحی، آرایشگاه های زنانه و مردانه، فروشگاه های عرضه مواد غذایی و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی اشاره کرد که در مدت اجرای این طرح با شدت و تعداد دفعات بیشتری مورد بازرسی و نمونه گیری قرار می گیرند.
 
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: به دنبال ارزیابی های صورت گرفته توسط معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در طرح سلامت نوروزی سال 95 حائز رتبه های برتر کشوری گردید.
 
سلمان زاده ادامه داد: دانشگاه های علوم پزشکی در این ارزیابی از نظر چهار شاخص شامل: تعداد مراکز و اماکن معرفی شده به مراجع قضایی، تعداد موارد برخورد با دستفروشان دوره گرد، تعداد موارد نمونه برداری از مواد غذایی صنعتی و تعداد موارد کلرسنجی آب با یکدیگر مقایسه شدند که دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در شاخص های تعداد موارد برخورد با دستفروشان دوره گرد و تعداد موارد کلرسنجی آب، حائز رتبه اول کشوری و در شاخص تعداد مراکز و اماکن معرفی شده به مراجع قضایی و تعداد موارد نمونه برداری از مواد غذایی صنعتی، حائز رتبه سوم کشوری گردید.
 
وی در پایان گفت: بدیهی است این دستآوردها میسر نمی شد مگر با پشتیبانی همه جانبه رئیس دانشگاه و همکاری و همدلی مجموعه بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط شهرستان های تابعه دانشگاه که در مدت اجرای این طرح، نظارت های لازم را بصورت شبانه روزی بعمل آوردند.

انتهای پیام/و

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.