مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان از تولید سالانه 35 هزار تن سیب گلاب در استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،احمدرضا رئیس زاده افزود: این میزان محصول هر سال از سه هزارو 750 هکتار باغ در مناطق مستعد این استان برداشت می‌شود.

وی اظهارداشت: ارقام معرف سیب گلاب در استان شامل گلاب اصفهان، گلاب کهنز و سیب سلطانی است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به اینکه سیب گلاب شهرستان سمیرم اصفهان شهره ایران و جهان است، گفت: این نوع سیب خوش عطر، خوش طعم و مشتری پسند است.
وی با اشاره به اینکه 15 درصد سیب تولیدی استان از نوع گلاب است، افزود: سیب گلاب در بین میوه‌های تابستانه از نظر طعم ،رنگ و عطر بسیار مورد توجه مصرف کنندگان و بازرگانان است.
رئیس زاده همچنین با بیان اینکه سیب گلاب در زمره مهمترین سیب‌های ایرانی قرار دارد، اظهار داشت: این محصول بدلیل عطر فوق العاده ای که دارد به سیب گلاب مشهور بوده و همیشه مورد توجه مصرف کنندگان در فصل تابستان قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: سمیرم، شهرضا، اصفهان و نجف آباد از عمده شهرستان‌های تولید کننده سیب گلاب در استان اصفهان هستند.

سیب یکی از مهترین محصولات باغبانی ایران محسوب می‌شود که پس از مرکبات مقام دوم را از نظر میزان تولید در سطح کشور دارد.
ایران به دلیل نزدیکی به منشا پراکنش سیب (آسیای مرکزی) دارای تنوع ژنتیکی زیادی از ارقام سیب است. سیب‌های بومی« گوشت قرمز» و «گلاب » دو گروه از سیب‌های ایرانی هستند که دارای تنوع ریخت‌شناسی و ژنتیکی قابل ملاحظه‌ای هستند.
ارقام سیب گلاب اغلب دارای حجم متوسط تا کوچک، رنگ پوست سفید کرمی با رگه‌های طولی قرمز در بعضی ارقام گونه مشخص قرمز، گرد، دم میوه بلند و نازک، زود رس، میوه لطیف، شیرین و آبدار، ترد و معطر، خیلی حساس به کنه، سال آور، طول دوران گل 14 روز و زمان لازم برای رسیدن 85 تا 95 روز، سال به بار نشستن 3 تا 4 سالگی است.


انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.