به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛ جوکول " به برنج نارس گفته می شود که برخی شالیکاران گیلانی با جدا کردن پوست شلتوک تهیه و بعنوان آجیل استفاده می کنند.سنت جوکول گیری قدمت چند صد ساله دارد.
جشنواره جوکول تا 16 مرداد در پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت برپاست و در آن آیین های بومی- محلی و موسیقی محلی اجرا می شود.
در این جشنواره نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای محلی گیلان نیز در 19 غرفه به نمایش گذاشته شده است.
شهردار
رشت در مراسم افتتاح جشنواره جوکول آشنایی شهروندان و گردشگران با جوکول
را از اهداف این جشنواره عنوان کرد و گفت : برگزاری چنین جشنواره هایی برای
معرفی و برند سازی تولیدات بومی و بازآفرینی آئین ها و رسوم گذشتگان بسیار
تاثیر گذاراست.
آقای ثابت قدم با اشاره به اینکه جشنواره جوکول
با همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری و مرکز خلاقیت و نوآوری و
کمپین می رشت برگزار شده است.
انتهای پیام/م