وی افزود: میوههای گلخانهای مانند سایر محصولات زراعی دارای مواد مغذی، ویتامینها، کربوهیدرات و سایر املاح هستند و تفاوت ارزش تغذیهای آن با این محصولات حدود 10 درصد است.
عزیزی در خصوص تغییر شکل، طعم و بو در میوههای گلخانهای اظهار کرد: عدم تابش نور خورشید، استفاده بیش از حد کود و رشد بی رویه میوهها باعث تغییر طعم و ظاهر این محصولات میشود، اما در میزان سلامت و مغذی بودن آن تاثیری ندارد.
وی ادامه داد: شرایط پرورش محصولات گلخانهای، کشت میوهها غیر از فصل، برداشت و سود بیشتر باعث میشود تا کشاورزان بیشتر به این نوع کشت روی آورند.
این متخصص تغذیه در مورد استفاده بیش از حد سموم و کود شیمیایی در محصولات گلخانهای افزود: تنها مسئله نگران کننده در رابطه با این محصولات استفاده بیش از حد مجاز این سموم شیمیایی است.
عزیزی ابراز داشت: مصرف طولانی مدت سموم شیمیایی توسط افراد سبب بروز بیماریهای خطرناک همچون سرطان می شود.
انتهای پیام/