این متخصص تغذیه افزود : سبزیجات و میوه ها و حبوبات منبع منیزیم بوده که مصرف روزانه آنها می تواند این ماده را برای بدن فرد تامین کند.
وی اشاره کرد: در سنین پیری به دلیل عدم توانایی فرد برای خوردن غذا ، میوه و سبزیجات رسیدن منیزیم به بدن قطع و همین امر کمبود این ماده را به همراه دارد.
عزیزی در ادامه با بیان اینکه این ماده هم مانند سدیم و پتاسیم مورد نیاز بدن است گفت: منیزیم تبادلات سلولی، رساندن غذا به قسمت های مختلف بدن و تعادل در خون و غلظت آن را بر عهده داشته ولی به اندازه سدیم و پتاسیم نیاز روزانه آن زیاد نیست.
وی افزود: این ماده غذایی مانند سایر موادی چون امگا 3 و ویتامین ها در پیشگیری، یا به تعویق انداختن برخی بیماری ها از جمله آلزایمر در سنین کهن سالی موثر است .
انتهای پیام/