جشنواره غذاهای محلی گیلان در فومن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ مسئول برگزاری جشنواره غذاهای محلی گیلان با اعلام این خبر گفت: در این جشنواره که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و به مناسبت سالروز میلاد حضرت معصومه (س) برگزار شد، 30 نوع غذای محلی به نمایش درآمد.

فاطمه بیابانی افزود: باقالی خورشت، فسنجان، آلو مسما و ترش تره از معروف ترین غذاهای محلی است که در جشنواره غذاهای محلی گیلان ارائه شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حاشیه این جشنواره نمایشگاه صنایع دستی گیلان نیز دائر شد.

مسئول برگزاری جشنواره غذاهای محلی گیلان گفت: در این نمایشگاه 500 قطعه صنایع دستی نظیر حصیر، گلیم، انواع عروسک های دست ساز و تابلوهای زینتی به نمایش گذاشته شد.



انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.