وی در نشستی که صبح امروز در سالن جلسات ستاد بحران استان برگزار شد ، افزود : باید این ستاد در تمامی شهرستان ها احیا شود تا انگیزه زندگی مردمی که در این مناطق زندگی می کنند بیشتر شود.
وی در ادامه اظهار داشت : ماهیت این ستاد فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی و تمامی کارها باید حول این 3 محور حرکت داشته باشند.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری قزوین هم در این نشست ، گفت : در حال حاضر بحث بازآفرینی شهری بیش از اینکه در مرحله فیزیکی باشد باید در بحث نرم افزاری قرار گیرد زیرا نداشتن اطلاعات از مناطق دارای بافت فرسوده باعث عدم پیشرفت کار در این مناطق می شود.
ابوالفضل یاری با اشاره به اینکه بدون شناخت جمعیت و ساختار نمی توان کارها را به جلو حرکت داد ، اضافه کرد : بر اساس سرشماری های نفوس و مسکنی که از سال 1335 تا 1390 انجام شده ، نرخ رشد جمعیت افزایش را نشان می دهد که با استناد به این امر می توان آینده خوبی را برای استان داشت.
وی افزود : در سال 1335 نرخ شهرنشینی بین 25 تا 27 درصد و حدود 70 درصد مردم روستا نشین بودند و این در حالی است که هم اکنون این آمار برعکس شده است.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری قزوین ، از کاهش تعداد خانوار ها از سال 65 تا سال 90 اعلام کرد و گفت : افزایش رشد نرخ طلاق ، عدم تمایل افراد به ازدواج و حتی یارانه ها از مهمترین دلایل کاهش تعداد خانوار ها است.
یاری با توجه با مهاجر پذیر بودن استان قزوین گفت : در سرشماری سال 1390 مهاجرت و جابجایی 87 هزار و 621 نفر در ورود و خروج به استان ثبت شده است.
وی دلایل مهاجرت را اشتغال ، دستیابی به مسکن بهتر ، تحصیل و خدمت و پیروی از خانواده دانست و گفت : در این بین پیروی از خانواده بیشترین مورد را به خود اختصاص داده است.
مسئولین مرتبط با ستاد باز آفرینی و توانمندسازی مناطق قدیمی ، تاریخی وفرسوده هم در ادامه به بیان صحبت های خود پرداختند.
انتهای پیام/