به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
یاسوج ؛ علیرضا موسوی امجد در نشست خبری افزود: پرداخت 50 درصد حق بیمه و اعطای تسهیلات ویژه و بلاعوض تا سقف 150 میلیون ریال برای کارفرمایان در صورت تعهد و تضمین پنج سال جذب فرد معلول از مهمترین مزایا و بسته های حمایتی در راستای اجرای این طرح است.
وی یکی از راهکارهای ایجاد اشتغال برای مددجویان بهزیستی بویژه معلولان را اجرای طرح های تشویقی دانست و افزود: توانمندسازی مددجویان همواره یکی از رویکردها و راهبردهای مهم سازمان بهزیستی بوده است.
موسوی امجد در بخش دیگری از سخنان خود از رشد 30درصدی اعتبارات این نهاد حمایتی در دولت یازدهم خبر داد و گفت: مجموع اعتبارات این اداره کل از 270 میلیارد ریال در سال 92 به بیش از 350 میلیارد ریال در سال 94 رسید.
وی تصریح کرد: تاکنون 18هزار معلول در سطح استان شناسایی شده اند که حدود 6 هزار و 100 نفر از آنها به طور مستقیم از خدمات بهزیستی بهره مند هستند.
وی ضعف خدمات بهداشتی به ویژه در روستاها، ازدواج های فامیلی و دانش ناکافی خانواده ها نسبت به مسائل روانشناختی کودکان را از عوامل موثر در افزایش بروز معلولیت در کهگیلویه و بویراحمد ذکر کرد.
موسوی امجدبا اشاره به وجود حدود 146 خانواده چند معلولی در کهگیلویه و بویراحمد، تصریح کرد: ازدواج های فامیلی اصلی ترین دلیل معلولیت در این استان شناسایی شده است.
وی کمبود آزمایشگاه تخصصی و مشاوره ای ژنتیک، بالا بودن هزینه های انجام آزمایش ها و نبود پوشش بیمه ای در این زمینه را از سایر معضلات و عوامل موثر در افزایش بروز معلولیت ها در کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد.
موسوی امجد ابراز داشت: هم اکنون 23 مرکز توانبخشی و خدمات درمانی اعم از حمایتی، نگهداری، ویزیت در منزل و مراقبت شبانه روزی در کهگیلویه و بویراحمد به معلولان این استان خدمات رسانی می کنند.
وی تعداد خانواده های مستحق دریافت خدمات بهزیستی در حوزه معاونت اجتماعی را نیز افزون بر هفت هزار و 200 خانوار اعلام کرد و گفت: هم اکنون پنج هزارو20خانوار از این تعداد باجمعیت حدود 17هزار نفر از خدمات بهزیستی استان بهره مند هستند.
مدیرکل بهزیستی کهگیلویه وبویراحمد افزود: حدود چهار هزارو 960 خانوار از این تعداد زنان بی سرپرست هستند.
انتهای پیام /ش