ریاحی سرپرست اداره تغذیه دانشگاه صنعتی شریف در گفتوگو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان درباره جزئیات راه اندازی فودکورت این دانشگاه گفت: درحال حاضر فضای مدنظر برای راه اندازی فودکورت کاملا تخلیه و پاکسازی شده و هماهنگیهای لازم آن در دست اقدام است.
وی ادامه داد: هفته پیش با درج آگهی در یکی از روزنامهها، نسبت به جلب متقاضیان و ارائه طرح پیشنهادیشان برای این کار اقدام کردیم که در حال حاضر نزدیک به 20 متقاضی اعلام آمادگی کردند.
ریاحی اعلام کرد: این فضا با متراژ یک هزار و 200 مترمربع، ظرفیت حداقل هشت غرفه موادغذایی و رستوران را دارد لذا از بین متقاضیان و طرحهای پیشنهادی تنها آن دسته از کسانی که در مصاحبه، ایدهآل این کار شناخته شوند، باید در یک بازه سه ماهه به کار پیاده سازی و راه اندازی طرح خود، بپردازند.
سرپرست اداره تغذیه دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: از آنجا که بررسی و پیاده سازی طرح های پیشنهادی زمانبر است شروع این بازه سه ماهه برای متقاضیان برگزیده هنوز به طور دقیق مشخص نیست.
وی درباره اعتبارات راه اندازی فودکورت یادآور شد: این دانشگاه برای این امر هزینهای را نمی پردازد و تمام هزینه های راه اندازی بر عهده واحدهای مستقر در آن است اما طبق برآورد دانشگاه بیش از 800 میلیون تومان باید هزینه صرف شود.
انتهای پیام/