به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
تبریز؛ خلفی در گفتوگو با خبرنگاران افزود: این پروژه زیست محیطی با هدف کاهش ضایعات و آلایندههای زیست محیطی که از مشعل پالایشگاه منتشر میشود که برای نخستین بار در کشور راهاندازی شده است.
وی ادامه داد: این طرح در غالب پروژههای CDM (فرآیند توسعه پاک) اجرا میشود و جلوگیری از هدر رفت منابع و سرمایههای ملی از اهداف اصلی آن است.
خلفی با بیان اینکه پنج میلیون یورو برای این طرح هزینه شده است، گفت: این طرح به همت مهندسی اداره مهندسی طرحهای شرکت پالایش نفت تبریز انجام شده است .
وی خاطرنشان کرد: گازهایی که از واحدهای مختلف به سمت مشعل پالایشگاه هدایت میشود توسط این واحد جمعآوری و بعد از اینکه فشار لازم از طریق کمپرسورهای واحد تامین شد به گاز سوختی پالایشگاه برگشت داده میشود که با استفاده از این گاز سوختی میزان استفاده از گاز طبیعی کاهش مییابد.
مدیر این پروژه نیز گفت: این طرح با ظرفیت دو هزار و 45 کیلوگرم بر ساعت برای نخستین بار در صنعت پالایش نفت کشور اجرا میشود.
عبدالمحمدی افزود: این طرح علاوه بر بازیابی سوختی و کاهش آلایندهها و مشکلات زیست محیطی، امکان استفاده از تجارت CDM در این طرح فراهم شده است.
وی ادامه داد: عملیات اجرای این طرح از آذرماه سال 93 آغاز و در 29 تیرماه سال جاری این واحد به صورت آزمایشی راهاندازی شده است که در هفته دولت به بهرهبرداری رسمی خواهد رسید.
محمدی یادآور کرد: این واحد گازهای سوختی ارسالی به مشعل را دریافت و با تبدیل آن به سوخت پاک و گازهای بازیافتی جایگزین سوخت طبیعی خواهد شد که هدف از اجرای این پروژه حفاظت از محیط زیست است.
انتهای پیام/ش