خربزه در این منطقه از گلستان با شروع فصل تابستان آغاز شده است.


به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،برداشت چقرجه و زامچه که در منطقه ترکمن صحرا کشت می شود رو به پایان است.
برداشت خربزه در ترکمن صحرا

زامچه و چقرجه میوه ای شیرین وآبدار است  که مصرف سرد آن در روزهای گرم تابستان توصیه می شود.

برداشت خربزه در ترکمن صحرا
انتهای پیام/الف

برچسب ها: گلستان ، میوه ، شیرین ، سرد ، زامچه ، گرم ، مصرف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.