بیماران دیابتی نسبت به چکاپ زخمهای ایجاد شده و درمان بموقع اقدام لازم را انجام دهند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛از آنجایی که پس از گذشت چند سال از ابتلا به بیماری دیابت، روند خون رسانی به اعضای بدن و بویزه پاها کمتر می شود لذا ضروری است تا بیماران دیابتیک نسبت به چکاپ زخمهای ایجاد شده و درمان بموقع آنها اقدام لازم را انجام دهند. 

 مدیر مرکز تحقیقاتی- درمانی دیابت دریزد گفت: زخمهای دیابتی در بیماران می توند از کوتاه کردن ناخن به صورت اشتباه، فرور رفتن خار و یا ترک پا براثر خشکی ایجاد شده و عدم درمان بموقع آن، موجب ایجاد یک زخم گسترده، عفونت و در نهایت منجر به قطع عضو گردد. 

سید محمد رضا آقایی افزود: به منظور پیشگیری و درمان زخم پای دیابتی، بیماران باید به صورت مداوم بین انگشتان خود را کنترل و چنانچه ترک و یا زخمی در این ناحیه وجود دارد آن را با آب و صابون شستشو دهند تا از بروز عفونت جلوگیری شود.

وی در ادامه یادآور شد: به منظور مراقبت مستمر از زخمهای بیماران دیابتیک، کلینیک زخم پای دیابتی در مرکز تحقیقاتی- درمانی دیابت یزد راه اندازی گردیده و بیماران می توانند با مراجعه به این کلینیک از شیوه های نوین درمان زخم پا با حضور فوق تخصص غدد، متخصص جراحی و پرستار آموزش دیده بهره مند شوند. 

وی افزود: در این کلینیک با اسکن کف پای بیماران دیابتیک، نقاط فشار، نقاطی که خون رسانی به آنها کمتر است و عصبهایی که کارکرد معمول خود را از دست داده اند، به کمک دستگاه فوتو اسکن شناسایی شده و کفی مناسب که قابل استفاده در همه کفشها می باشد به بیمار ارائه می شود.

مدیر مرکز تحقیقاتی- درمانی دیابت یزد تصریح کرد: افرادی که کف پای صاف دارند، دچار کمر درد و پا درد ناشی از بدشکلی انگشتان می باشند می توانند با مراجعه به کلینیک دیابت یزد از دستگاه اسکن کف پا و امکانات تشخیصی این مرکز استفاده نمایند. 
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار