به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان اگر قصد خرید آب مرکبات گیر دارید یا به دنبال آگاهی از انواع آب مرکبات گیر خانگی هستید یا به دنبال راههای نگهداری دستگاه آب مرکبات گیری هستید باما همراه شوید.
تهیه آب انواع مرکبات از جمله پرتقال، لیمو شیرین، لیمو ترش، گریپ فروت و نارنج به سبب طعم بی نظیر و خواص منحصر به فرد آن ها همیشه در میاه خانواده های ایرانی از استقبال زیادی برخوردار بوده به خصوص که امروزه دستگاه های آب مرکبات گیر زحمت تهیه دستی آن ها را نیز هموار کرده است.
آب مرکبات گیرها در دو نوع برقی و دستی در بازار عرضه می شوند که البته نوع برقی آب مرکبات گیرها بسیار راحت تر و پر طرفدار تر است. یکی از مهمترین نکات مربوط به آب مرکبات گیر برخوردار بودن آن ها از علامت استاندارد است چراکه علاوه بر موارد ایمنی برقی، مواد پلاستیکی به کار رفته در این محصولات نیز باید از جنس مرغوب بوده و گواهینامه بهداشتی داشته باشند.
همچنین گنجایش ظرف دستگاه نیز باید متناسب با نیاز شما باشد. معمولاٌ ظرفیت یک لیتر برای نیاز خانگی مناسب است.
بعضی از دستگاه های آب مرکبات گیر دارای دو مخروطی هستند که یکی از آن ها کوچکتر و برای گرفتن آب لیموترش استفاده می شود اما اگر دستگاه های آب مرکبات گیر حتی یک مخروطی متوسط هم داشته باشند، باز هم می توان از آن ها برای آب گرفتن انواع مرکبات استفاده نمود.
به یاد داشته باشید که برای جلوگیری از وارد آمدن فشار به موتور دستگاه و خرابی آن هرگز بی وقفه برای مدت طولانی با دستگاه آب مرکبات گیر کار نکنید بلکه در فواصل کار خود حتماٌ به آن استراحت دهید.
همچنین به هنگام آب گیری از وارد آوردن فشار زیاد دست پرهیز کرده و تنها دست خود را به آرامی روی میوه گذاشته، اجازه دهید دستگاه آب مرکبات گیر کار خود را انجام دهد.
نحوه تمیز کردن دستگاه آب میوی گیری و آب مرکبات گیر
بلافاصله پس از استفاده از دستگاه، قطعات جدا شونده را بشویید. در صورت خشک شدن ذرات میوه به بدنه و قطعات، جدا نمودن آنها مشکل خواهد بود.
برای شستشوی صافی ها از برس نرم استفاده نمایید.
هیچگاه موتور و بدنه اصلی را در آب فرو نبرید بلکه آنرا با پارچه مرطوب تمیز کنید.
انتهای پیام/