رونق و جذابیت صنعت گردشگری با غذاهای ایرانی پربارتر می شود.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازساری، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور در حاشیه بازدید از جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری در رامسرگفت: این جشنواره باهدف جریان سازی عمومی برای توجه به غذای ایرانی و محلی وایجاد تغیرات در کیفیت و خدمات رستوران ها برگزار می شود.

مرتضوی رحمانی موحد افزود:تعدد و تنوع غذای محلی در جای جای ایران فرصت کم نظیری برای جذب گردشگران است.

وی گفت: این غذاها را باید در منوی رستوران ها و مراکز پذیرایی جای داد تا زمینه دسترسی فراهم شود.

وی افزود: فرهنگ غذا در شمال بسیار غنی است.این داشته های خوراکی می تواند سهم درامدی ازصنعت گردشگری را برای مردمان شمالی افزایش بخشد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور به تنوع غذاهای شمالی که رنگ وبوی طبیعت این خطه را دارد اشاره کرد و گفت: گردشگری غذابه اقتصاد روستا ،دامداری، طیور ،شیلات ومحصولات کشاورزی صنعت غذایی وابسته است و این بخش ها را نیز رونق می بخشد.

جشنواره‌های سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری متناسب با شرایط فرهنگی و اقلیمی 8 منطقه کشور در دستورکار قرار گرفت که نخستین نمونه آن در استان مازندران از30تیرماه تا یکم مرداد با حضور استانهای گیلان ،قزوین،گلستان و مازندران در تلکابین رامسر در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.