رئیس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از هر گونه چربی حیوانی حلال در لوازم آرایشی و بهداشتی مانعی ندارد.

حسین رستگار رئیس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیان کرد: تقلب در فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی متنوع است. تولیدکنندگان می توانند از مواد بی‌کیفیت استفاده کرده یا ماده مؤثره را کمتر از حد مجاز به کار ببرند. از طرفی عدم استفاده از ماده مؤثره یا فراورده‌های غیرمجاز اعم از پایه چربی نامعتبر و غیراستاندارد از جمله موارد تقلب به شمار می‌رود. 
 
رستگار افزود: به غیر از غیرمجاز بودن چربی‌های حیوانی موضوع حلال بودن آنها مطرح است.گاهی اوقات از فرآورده‌های حاصل از خوک استفاده می‌شود، روغن خوک هم از لحاظ قیمت مناسب‌تر است هم کیفیت پایین‌تری دارد. 
 
رییس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به بالا بودن میزان قاچاق در لوازم آرایشی و بهداشتی گفت: در میان تمامی فرآورده‌های سلامت محور بالاترین آمار قاچاق به محصولات آرایشی و بهداشتی تعلق دارد همین امر در کنار تنوع بالای محصولات موجب بروز تقلباتی در این حوزه می‌شود. 
 
وی یادآور شد: در خرید لوازم آرایشی و بهداشتی باید به نشان سازمان غذا و دارو و شماره پروانه بهداشتی توجه شود تا در صورت بروز مشکل قابلیت پیگیری وجود داشته باشد. 
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.