به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، وحید وکیلی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: متاسفانه موسسات قرآنی استان دارای مشکلات مالی بسیاری بوده و از کمبود شدید بودجه رنج میبرند و به همین دلیل تصمیم بر فعالیت موسسات قرآنی در مساجد گرفته شده تا این موسسات متحمل بار مالی چندانی نشوند.
وی با بیان اینکه در ارومیه 84 موسسه قرآنی وجود دارد گفت: متاسفانه فعالیت قرآنی در سطح شهر با توجه به ازدیاد موسسه قرآنی در آن بسیار اندک بوده و باید بیش از اینها باشد علاوه بر آن نیز، کمبود فعالیتهای قرآنی توسط موسسات قرآنی به سبب بودجه کم آنها است.
وی به تعداد موسسات فعال قرآنی استان اشاره کرد و گفت: هماکنون 228 موسسه قرآنی در استان وجود دارد که از این تعداد 170مورد از سازمان تبلیغات اسلامی و 58 مورد از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز گرفتهاند.
مسئول کارگروه قرآن و پیگیری مصوبات شورای عالی قرآن آذربایجانغربی بیان کرد: برای جلوگیری از هدررفت بودجه موسسات قرآنی تصمیم بر ادامه فعالیت این موسسات در مساجد گرفته شده تا از صرف هزینه های گزاف توسط این موسسات جلوگیری به عمل آید.
وی تصریح کرد: سعی این کارگروه، پرورش نیروهای متخصص قرآنی دارای توانایی بسیار در تعلیم و تربیت قرآنی است.
وکیلی با بیان اینکه از سال90 شورای قرآنی استان فعال شده و اکنون سه کارگروه فعال دارد افزود: این کارگروهها شامل کارگروه آموزش عمومی، تبلیغ و ترویج قرآن و پژوهشهای قرآنی است.
وی اظهار داشت: اکنون بودجههای قرآنی به طرحهای کارشناسی شده اختصاص و هدر رفت بودجه به واسطه این کار بسیار کاهش یافته است.
انتهای پیام/ب